Δοκιμές φακών για ΝΙΚΟΝ

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Όπως είδατε έπιτέλους βρήκα χρόνο να τραβήξω μερικά καρέ με τον 80-200 σε άπειρο και κοντινή απόσταση. Εκτός από αυτά έχω κάνει το ίδιο με τους AFS 17-35 2.8, AFS 28-70 2.8, AFD 60 2.8, AF 50 1.8, AIS 28 2.8, με σώμα Full Frame.

Αν κάποιος θέλει μέσα στις γιορτές να μου δανείσει για μια δυο μέρες ένα σώμα NIKON APSC, ή να βρεθούμε για να δούμε πώς λειτουργούν οι ίδιοι ή και άλλοι φακοί στο μικρότερο φορμά, τότε ας μου στείλει ένα ΠΜ.

Σκοπός μου είναι να κάνω ένα DVD με όλες τις λήψεις και το οποίο να το συμβουλεύεται όποιος επιθυμεί, καθώς το Internet είναι πολύ φτωχό για να μας δείξει υψηλές αναλύσεις.

Καλές γιορτές.

Πάντως την άλλη εβδομάδα το πρώτο DVD με λήψεις σε FF θα είναι έτοιμο. Θα κάνουμε 2-3 κόπιες για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όποιος θέλει, θα παίρνει ένα αντίγραφο.

Αν κάνει κι ο Τάσος ένα DVD με τις δικές του δοκιμές....

Το πρώτο αντίγραφο με τις δοκιμές σε FF είναι έτοιμο και θα το στείλω σε μερικά μέλη του φόρουμ τις επόμενες μέρες.

Όμως επαναφέρω το ερώτηση για σώμα ΝΙΚΟΝ με αισθητήρα APSC στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει κάποιος με τέτοιο σώμα για δοκιμές φακών;
:operator: