dolby pro logic 2 decoder as a software υπάρχει?

ZACHARIS

AVClub Enthusiast
12 May 2009
702
Καλησπέρα συμφορουμήτες,
Μια ερώτηση παρακαλώ.. Υπάρχει software, το οποίο ως decoder, να κάνει decoding, dolby pro logic 2??? κάνοντας μια έρευνα στο internet, είδα μόνο το AC3 Filter, αλλά δεν γνωρίζω αν κάνει αυτό που θέλω, δηλαδή dolby pro logic 2 decoding..:chinscratch::huh2:

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου απ ότι είδα, έχει και dolby prologic, διότι με το AC3 Filter, νομίζω πως έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος με τις ρυθμίσεις.. το FFDshow παίζει με codecs π.χ. vlc, media classic?

και κάτι ακόμα, υπάρχει dac (digital to analog converter) σε software και όχι hardware?

Απάντηση: Re: dolby pro logic 2 decoder as a software υπάρχει?

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου απ ότι είδα, έχει και dolby prologic, διότι με το AC3 Filter, νομίζω πως έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος με τις ρυθμίσεις.. το FFDshow παίζει με codecs π.χ. vlc, media classic?

Έχει και Prologic.. είναι υποσύνολο του DPLII.

Το ffdshow παίζει με όλα τα DirectShow συμβατά players, όπως π.χ. MPC-HC, KMplayer, κτλ.

Με VLC δεν πρέπει να παίζει.

και κάτι ακόμα, υπάρχει dac (digital to analog converter) σε software και όχι hardware?

Εξ ορισμού δεν μπορεί να υπάρξει DAC υλοποιημένο μόνο σε software. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστούν και ηλεκτρονικά εξαρτήματα για το analog κομμάτι του.

σε ευχαριστω φιλε μου, προσπαθω να συνδεσω τον αναλογικο ενισχυτη με το pc και θελω να παρω εναν αξιοπρεπη ηχο..

To Dolby ProLogic II διαχωρίζεται σε Movie, Music, και Game modes. Ποτέ δε βρήκα κάτι τέτοιο στο ffdshow, γι´αυτό το ενεργοποιώ μέσα από την κάρτα ήχου, που έχει 'επίσημη' υποστήριξη Dolby Pro Logic IIx.

σε ευχαριστω φιλε μου, προσπαθω να συνδεσω τον αναλογικο ενισχυτη με το pc και θελω να παρω εναν αξιοπρεπη ηχο..

αν εχεις ενισχυτή παλιάς κοπής χωρίς ΗDMi
και παίζεις μόνο με αναλογικές μπορείς να βγάλεις
και τα τελευταία φορμά HD Audio

Dolby TrueHD : με FFdshow/LAV audio
DTS-MA HD : με ArcSoft Audio Decoder HD

και Audio Renderer το Reclock in WASAPI exclusive mode

ναι αλλα εγω το χρησιμοποιησα σε dvd 5.1 και υπηρχε διαφορα προς το καλυτερο.

Re: Απάντηση: dolby pro logic 2 decoder as a software υπάρχει?

ναι αλλα εγω το χρησιμοποιησα σε dvd 5.1 και υπηρχε διαφορα προς το καλυτερο.

τι συνδεση εκανες δηλαδη? pc με dvd 5.1 ?

ενοω σε παρακολουθηση ταινιας με πολυκαναλο ηχο 5.1 οταν ενεργωποιησω το dolpy prologicllx υπαρχει διαφορα στον ηχο προς το καλυτερο