Δολοφόνεεεεεε

sorry στο δευτερο πεσιματακι δεν ανεβε και στο τριτο εσπασε η οθονη ??? Αξίζει τα λεφτα του!!!

Απάντηση: Re: Δολοφόνεεεεεε

sorry στο δευτερο πεσιματακι δεν ανεβε και στο τριτο εσπασε η οθονη ??? Αξίζει τα λεφτα του!!!

Bασικά στο 6ο έσπασε η οθόνη! -bye-

Το 3G μου έχει πέσει πάνω από 20 φορές χωρίς θήκες χωρίς τίποτα και δεν έχει σπάσει η οθόνη του ούτε έχει πάθει τίποτα σοβαρό.

Παιδιά νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης.
Μπορεί να σπάσει στην εικοστή, μπορεί όμως και στην...μισή.

Απάντηση: Re: Δολοφόνεεεεεε

Παιδιά νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης.
Μπορεί να σπάσει στην εικοστή, μπορεί όμως και στην...μισή.

Είναι καθαρά θέμα τύχης για αυτό και δεν πρέπει να λαμβάνουμε πολύ υπόψη τέτοια βιντεάκια.

Re: Απάντηση: Re: Δολοφόνεεεεεε

Είναι καθαρά θέμα τύχης για αυτό και δεν πρέπει να λαμβάνουμε πολύ υπόψη τέτοια βιντεάκια.
Ναι ναι ψωνιστε το αφοβα!!! Προβοκατορας ειναι. Να μην πω μονταζ!!!

ανοησιες πλουσιων που κανουν επιδειξη

αν παλι προερχεται απο καποιο site ειναι εξισου ανοητο ...

καντε μια κηλρωση δωστε το σε καποιον

Tα ατομα πασχουν απο σοβαρης μορφης ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.Χρηζουν ιατρικης βοηθειας τουλαχιστον.......!

Ξέρω πολλούς Youtube Smashers... Απλά την βρίσκουν έτσι,και πολλές φορές δεν έχουν πληρώσει ούτε cent για το ότι σπάνε! :earmuffs:

Αν φανταστείς ότι το View Count με κάνα iPhone Smash θα αγγίξει εκατομμύρια μετά από λίγο καιρό,τα αξίζει τα λεφτά του,εκτός αυτό απ'τα Views θα γίνουν συνεργάτες και θα πάρουν τα διπλάσια. :flipout:

δεν ειναι σχετικα με το θεμα ?

εστω και λιγο

συγγνωμη παντως να τα σβησουν οι moderators

Oι τελειως ανωφελα και απο ακρως διαστραμενα ατομα. Οι συσκευες αυτες γινονται απο φθηνο εργατικο δυναμικο και υπαρχουν καποιοι ψυχαναγκαστικοι τυποι οι οποιοι τα καταστρεφουν για να τα βαλουν στο διαδικτυο. Και εμεις τα αναπαραγουμε. Λιγη προσοχη. Δλδ αν καποιος βαλει το iphone στον πα.. του εμεις πρεπει να δουμε τι ηχο θα κανει???!!!