Δολοφονουν Βρεφη για Βλαστοκυταρα....

16 July 2006
7,530
HAMBURG
Σημερα ενα ενδιαφερον αρθρο στην Ε.

ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ «νεκρών» νεογέννητων, πανάκριβα καλλυντικά για την αντιγήρανση...

Δολοφόνοι της ομορφιάς!

Ακούγεται σαν σενάριο εφιαλτικής φαντασίας: νεογέννητα που δολοφονούνται για να χρησιμοποιηθούν τα βλαστοκύτταρά τους για θεραπείες αντιγήρανσης και παρασκευή πανάκριβων καλλυντικών.

Τριακόσιες οικογένειες από την Ουκρανία φέρνουν στο φως -καταγγέλλοντας- το πιο φρικιαστικό εμπόριο. Υλικό: τα βλαστοκύτταρα δολοφονημένων νεογέννητων μωρών και αγοραστές, κλινικές που προσφέρουν θεραπείες αντιγήρανσης και εταιρεία παρασκευής καλλυντικών ομορφιάς...
Ταξιδεύοντας από τα Μπαρμπέιντος μέχρι και την Ανατολική Ευρώπη, ο Βρετανός δημοσιογράφος Μάθιου Χιλ σε ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «Μέιλ» και στο BBC συνθέτει το παζλ του «φρικιαστικού εμπορίου» καθώς 300 οικογένειες στην Ουκρανία καταγγέλλουν τις δολοφονίες των νεογέννητων μωρών τους.

Τα πρώτα στοιχεία έφθασαν στα χέρια του Χιλ από την Ουκρανή Τατιάνα Ζαχάροβα, που εκπροσωπεί τις 300 οικογένειες που έχουν ανακινήσει το θέμα.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, μέλος φιλανθρωπικής οργάνωσης, που όπως φαίνεται έχει και βιντεοσκοπημένα ντοκουμέντα για τη «δράση» του μαιευτηρίου στην πόλη Καρχίβ, και τις καταγγελίες Ουκρανών γυναικών, η διοίκηση του νοσοκομείου «εργάζεται για την ενίσχυση του παράνομου διεθνούς εμπορίου βλαστοκυττάρων και συγκεκριμένα για τη λειτουργία της κλινικής IRM, που βρίσκεται στα Μπαρμπέιντος».

Οι μητέρες υποστηρίζουν ότι γέννησαν υγιή μωρά τα οποία «δολοφονήθηκαν» λίγες μόνο ώρες ή ημέρες μετά τον τοκετό.

«Γέννησα χωρίς προβλήματα και κατά τη διάρκεια της γέννας οι γιατροί δεν μου είπαν τίποτε», λέει η Σβετλάνα και συνεχίζει: «Λίγες ώρες αργότερα μου είπαν ότι το μωρό μου είχε γεννηθεί πεθαμένο».

Παρόμοιες και οι καταγγελίες δεκάδων άλλων γυναικών που δηλώνουν ότι «ποτέ δεν είδαν το μωρό τους νεκρό».

Υποστηρίζεται ότι τα μωρά δολοφονούνται και τα βλαστοκύτταρα όπως και σε ορισμένες περιπτώσεις τα όργανά τους αποστέλλονται στην κλινική IRM στα Μπαρμπέιντος.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της κλινικής, προσφέρονται θεραπείες αντιγήρανσης ή θεραπείες σε ασθνείς με κατεστραμμένους ιστούς προσώπου.

Ενέσιμα βλαστοκύτταρα...

Η διοίκηση της κλινικής εξηγεί ότι στους πελάτες/ασθενείς διοχετεύονται με ενέσεις βλαστοκύτταρα εμβρύων, υποστηρίζει κατηγορηματικά όμως ότι τα κύτταρα ανήκουν σε έμβρυα που προέρχονται αποκλειστικά από αποβολή, μόνο ύστερα από τη συγκατάθεση της μητέρας.

Σύμφωνα με την έρευνα του Χιλ, τα περισσότερα κύτταρα που χρησιμοποιεί η κλινική προέρχονται από έμβρυα στην Ουκρανία, προκαλώντας ερωτήματα για την πραγματική κατάσταση των εμβρύων. «Ο αριθμός των πελατών και οι θεραπείες που προσφέρονται για υπέρογκα ποσά είναι τόσο μεγάλος που προκαλούνται υποψίες για τα ποσοστά αποβολών στην Ουκρανία», δηλώνει ο Στίβεν Μίγκερ, Βρετανός γιατρός με ειδίκευση στην αντιγήρανση, που έχει επισκεφθεί στα πλαίσια συνεδρίων και παρουσιάσεων την κλινική IRM.

Η υπόθεση απασχολεί ήδη το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο διεξάγει έρευνες.

.....ρεεεεε που παμε ;;;;;;;;;;;:slapface: :slapface:

σορυ που σας κανω ρε παιδια ετσι ......

αλλα μετα απο καποιες σκεψεις που ειχα κανει αποφασισα να το βαλω εδω διοτι ηθελα να το μοιραστω με ολους σας το θεμα αυτο ...

ειμαι πολυ ευαισθητος σε θεματα με μωρα ......
θεωρω οτι διαβαζοντας ενα θεμα τετοιο το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να το δωσω και σε αλλους να το διαβασουν αφου ισως να μη διαβασουν την Εφημεριδα .....

τετοια θεματα απλα πρεπει να περνουν δημοσιοτητα μεγαλη ....
να τα βλεπουμε και να ταρακουνομαστε !

Εγώ είχα ακούσει για χρήση των εμβρύων που προέρχονται από έκτρωση, και "συνταγές" για εληξήρια νεότητας που περιείχαν ιστούς από τα νεκρά έμβρυα (συγγνώμη αλλά δεν μπορώ και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη σωστή λέξη).

Μάλιστα πριν 2 χρόνια είχα δει και ένα μικρό ταινιάκι, από αυτά τα αρρωστημένα ανατολίτικα που έχουν γίνει της μόδας τελευταία, που είχε σαν θέμα αυτό ακριβώς το ζήτημα. Το ταινιάκι λεγόταν "dumplings" και ήταν μέρος της συλλογής ταινιών μικρού μήκους 3 extremes.

Πριν ένα χρόνο νομίζω είχε αποκαλυφθεί σε ρεπορτάζ ότι στη Κολομβία συσκεύαζαν μέσα σε σάκους με καφέ, τέτοια νεκρά έμβρυα που θα γίνονταν εξαγωγή στις ΗΠΑ, με σκοπό τη χρήση τους για παρασκευή ελιξηρίων νεότητας.

Το θεωρώ κι εγώ ότι πιο αρρωστημένο έχω δει. Το να σκοτώνεις ένα πλάσμα είτε πριν είτε αφότου γεννηθεί για να ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία και την αρρωστημένη πλαστή ανάγκη της αιώνιας νεότητας είναι πέρα από ανήθικο, και άρρωστο.

Ηξερα ότι τα βλαστοκύταρα περιέχουν όλες τις πολύτιμες πληροφορίες για την αναδόμηση των κυτάρων, ήξερα την απόλυτη εξάρτηση τους με τις αλυσίδες βιολογικής αναπαραγωγής RNA & DNA, ήξερα επίσης την χρησιμότητά τους σχετικά με τις ιστοσυμβατότητες, αλλά το ότι θα γινόταν εμπόριο ε αυτό πάει πολύ.
Ελλεος πιά

Σημερα ενα ενδιαφερον αρθρο στην Ε.

ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ «νεκρών» νεογέννητων, πανάκριβα καλλυντικά για την αντιγήρανση...

Δολοφόνοι της ομορφιάς!

Ακούγεται σαν σενάριο εφιαλτικής φαντασίας: νεογέννητα που δολοφονούνται για να χρησιμοποιηθούν τα βλαστοκύτταρά τους για θεραπείες αντιγήρανσης και παρασκευή πανάκριβων καλλυντικών.
Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της κλινικής, προσφέρονται θεραπείες αντιγήρανσης ή θεραπείες σε ασθνείς με κατεστραμμένους ιστούς προσώπου.

....ρεεεεε που παμε ;;;;;;;;;;;:slapface: :slapface:

H διατήρηση της νεότητας όπως βλέπετε ωραίεες μου κυρίες και κύριοι απαιτεί θυσίες...
νεογέννητων παιδιών???? Δολοφόνοι του μελλοντός μας...Αλλά θα μου πείτε που καιρός για τέτοιους διαλογισμούς...
.....ρεεεεε που πάμε;;;;;;;;;;; θα συμφωνήσω απολύτως Ευάγγελε!!!!

Re: Απάντηση: Δολοφονουν Βρεφη για Βλαστοκυταρα....

σορυ που σας κανω ρε παιδια ετσι ......
αλλα μετα απο καποιες σκεψεις που ειχα κανει αποφασισα να το βαλω εδω διοτι ηθελα να το μοιραστω με ολους σας το θεμα αυτο ...
ειμαι πολυ ευαισθητος σε θεματα με μωρα ......
θεωρω οτι διαβαζοντας ενα θεμα τετοιο το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να το δωσω και σε αλλους να το διαβασουν αφου ισως να μη διαβασουν την Εφημεριδα .....
τετοια θεματα απλα πρεπει να περνουν δημοσιοτητα μεγαλη ....
να τα βλεπουμε και να ταρακουνομαστε !

Εδω δεν ταρακουνιεται ο κοσμακης που βγαινουνε τοσος κοσμος και λεει οτι το 2050 παιζει να εχουμε προβλημα γιατι θα λιωσουνε οι παγοι στους πολους λογω του global warming και θα κολλησουνε στα βλαστοκυταρα ρε Μπελο..

Μας εκανες χαλια τωρα.Το ελεγα εγω να μην κρατησουμε τα βλαστοκυταρα γι αυτο τον λογο ακριβως.Ελεγα οτι μεσω των βλαστοκυταρων εχουν μια τεραστια τραπεζα πληροφοριων.Γελαγαν οι γνωστοι μου πολλα εργα βλεπεις και κατι τετοια:mad: Να τα μας τωρα.

Τελικά αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί τα βιβλία Ε.Φ. του Νόρμαν Σπίνραντ ήταν για πολλά χρόνια απαγορευμένα στις Η.Π.Α.

Διότι τελικά δεν ήταν Ε.Φ. αλλά πραγματικότητα.

Αναφέρομαι βέβαια στο Bug Jack Baron (Ελλ. τίτλος "Ο Τζακ Μπάρον και η αιωνιότητα")

Πάντως να μην μπερδεύουμε τα βλαστοκύτταρα που λαμβάνονται από εμβρυα 2-3 εβδομάδων με τους φόνους νεογέννητων.

Έτσι είναι. Η επιστήμη και η έρευνα, ειδικώς μάλιστα σε τέτοιους ελπιδοφόρους τομείς, δεν πρέπει να δαιμονοποιείται. Όσο για το γεννετικό μας υλικό, ούτως ή άλλως σε κάθε βρέφος που γεννιέται λαμβάνεται αίμα για εξετάσεις, δεν χρειάζεται να υφαρπάξει κανείς βλαστοκύτταρα για το σκοπό αυτό (δλδ τη δημιουργία κρυφού γεννετικού φακέλου του καθένα μας)

Re: Απάντηση: Δολοφονουν Βρεφη για Βλαστοκυταρα....

Εδω δεν ταρακουνιεται ο κοσμακης που βγαινουνε τοσος κοσμος και λεει οτι το 2050 παιζει να εχουμε προβλημα γιατι θα λιωσουνε οι παγοι στους πολους λογω του global warming και θα κολλησουνε στα βλαστοκυταρα ρε Μπελο..

Το ειπε χτες ο Θεμος στην Καννελη:
Μας τα λεγατε εσεις οι κομμουνιστες σε εμας τους καπιταλιστες για το φαινομενο του θερμοκηπιου αλλα δε σας ακουγαμε. Τωρα δεν εχει χιονι ουτε στο Γκστααντ για Σκι.:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δολοφονουν Βρεφη για Βλαστοκυταρα....

Το ειπε χτες ο Θεμος στην Καννελη:
Μας τα λεγατε εσεις οι κομμουνιστες σε εμας τους καπιταλιστες για το φαινομενο του θερμοκηπιου αλλα δε σας ακουγαμε. Τωρα δεν εχει χιονι ουτε στο Γκστααντ για Σκι.:flipout: :flipout:

........ σε λιγο δεν θα εχει ουτε βουνα !!!!!

η θαλασα ανεβαινει........:flipout: :flipout: