Καλησπερα.Θελω να κανω μια εγκατασταση σε ενα σπιτι φιλων οι οποιοι δεν εχουν την γνωση να χειριζονται 1 δεκτη για ψηφιακα, ενα αλλο για δορυφορικα. Θελω το εξης μεσω του δεκτη που βλεπουν τα ψηφιακα (δεν ειναι ενσωματομενος στην TV) να μπορουν να βλεπουν 3 ιταλικα δορυφορικα απο hotbird.(Οπως ειναι στα ξενοδοχια που βλεπεις μαζι ελληνικα και μαζι δορυφορικα)
Η εγκατασταση
Στο σπιτι υπαρχει πιατο με quad lnb για ενα μελος της οικογενιας σε αλλο οροφο που εχει nova pvr.
Στο σημειο που ειναι η τηλεοραση (που θα γινει η εγκατασταση) υπαρχει και καλωδιο αναμονη που ερχετε απο το πιατο.
Στην ταρατσα υπαρχει ενισχητης επειδη το σπιτι ειναι 2 οροφον και πανω του ειναι 2 κεραιες επιγιες(μια ημητο και η αλλη παρνηθα-ισως μια πρεπει να ξηλωθει κι ολας-αν ξερετε ποια πειτε μου
offtopic βεβαια) και υπαρχει και αναμονη στο ενισχυτη για 3η κεραια. Απο εκει φευγουν 2 καλωδια(εξοδος) μαλλον 1 για καθε οροφο
Εχω απο περισεματα 2 παλιους δεκτες NOVA (γκρι) και ενα αλλο δορυφορικο της πλακας(onlien).
Μπορει να γινει κατι τετοιο και αν ναι τι εξοπλισμο χρειαζομαι?
Η εγκατασταση
Στο σπιτι υπαρχει πιατο με quad lnb για ενα μελος της οικογενιας σε αλλο οροφο που εχει nova pvr.
Στο σημειο που ειναι η τηλεοραση (που θα γινει η εγκατασταση) υπαρχει και καλωδιο αναμονη που ερχετε απο το πιατο.
Στην ταρατσα υπαρχει ενισχητης επειδη το σπιτι ειναι 2 οροφον και πανω του ειναι 2 κεραιες επιγιες(μια ημητο και η αλλη παρνηθα-ισως μια πρεπει να ξηλωθει κι ολας-αν ξερετε ποια πειτε μου

Εχω απο περισεματα 2 παλιους δεκτες NOVA (γκρι) και ενα αλλο δορυφορικο της πλακας(onlien).
Μπορει να γινει κατι τετοιο και αν ναι τι εξοπλισμο χρειαζομαι?