Δορυφορική τηλεόραση μέσω πιάτου ή με συνδρομή στο PC; (noob ερωτήσεις)

iparout

Established Member
23 February 2010
107
Χαίρετε.

Ξαναποστάρω μετά από αρκετό καιρό γιατί το site με είχε βοηθήσει πολύ στην αγορά της Plasma TV που αγόρασα πριν από 4 χρόνια και έχω μέχρι σήμερα.

Παρακολουθώ πολύ αθλητικά και ο μόνος τρόπος μέχρι τώρα ήταν να ψάχνω ελεύθερα streams στο ίντερνετ ή να βλέπω αθλητικά στην πλατφόρμα της bet365. Προφανώς η ποιότητα των επιλογών αυτών είναι πολύ κάτω του μετρίου και επιπλέον δεν μπορώ να τα δω αξιοπρεπώς στην 50άρα πλάσμα που έχω. Ενδιαφέρομαι λοιπόν να μπω στον κόσμο της δορυφορικής τηλεόρασης, κυρίως για να βλέπω αθλητικά αλλά και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Δηλώνω τελείως αδαής επί του θέματος οπότε sorry αν κάποιες ερωτήσεις φανούν χαζές.

Αυτό που καταρχήν θα ήθελα να μάθω είνα αν υπάρει δυνατότητα να αγοράσω κάποιο συνδρομητικό πακέτο online για να βλέπω τα κανάλια αυτά στο PC μου μέσω Internet, ή κάποιος τρόπος να τροφοδοτώ το feed στην Plasma TV που έχω (ο προφανής τρόπος θα ήταν να συνδέσω το λάπτοπ με την τηλεόραση). Έχω σύνδεση 50 Mbps VDSL με 5 ΜΒ/s καθαρό download οπότε δεν πιστεύω το bitrate να αποτελέσει πρόβλημα. Ενδιαφέρομαι ασφαλώς και για HD κανάλια.

Αν αυτό δεν γίνεται, ποια είναι η πιο καλή λύση στην περίπτωση μου για να ακολουθήσω την πεπατημένη με δορυφορικό πιάτο κ.τ.λ.

Σημειωτέον, ενδιαφέρομαι για όσο το δυνατόν περισσότερα κανάλια για να μπορώ να βλέπω και αθλήματα/πρωταθλήματα που δεν είναι τόσο γνωστά. Επιπλέον θα προτιμούσα η περιγραφή να είναι Αγγλική, αν και μάλλον ζητάω πολλά...

Κάθε βοήθεια και οδηγία ευπρόσδεκτη.

Thanks !!

Δες στο νήμα του Al Jazeera Sports, υπάρχει δυνατότητα για παρακολούθηση των αθλητικών καναλιών του μέσω streaming. Από κει και πέρα υπάρχει δορυφορική συνδρομή σε OTE TV ή Nova, ανάλογα του τι προτιμάς από τα αθλητικά γεγονότα που παρέχουν.

Θένκς για την απάντηση. Έχω υπόψην μου για OTE TV ή NOVA αλλά δυστυχώς τα κανάλια που προσφέρουν έχουν πολύ περιορισμένα αθλητικά γεγονότα σε σχέση με αυτά που ζητάω. Σε ποικιλία ζητάω κάτι αντίστοιχο με αυτά που προσφέρει η bet365 (ή και περισσοτερα) αλλά σε καλή ποιότητα για να μπορώ να τα παίζω full screen ή/και στην TV.

ΟΤΕ και Nova μαζί καλύπτουν σχεδόν όλα τα αθλητικά γεγονότα. Τι δεν έχουν που το έχει η bet365;

Εχω την εντυπωση οτι ζηταει μπουκετα που εχουν ολη την αγωνιστικη , κατι σαν το sky italia που εχει ολα τα ιταλικα Α και Β εθνικη ματς καναλι καναλι , Οτε και νοβα μαζι δεν γινεται να καλυπτουν τα παντα..

Σωστα , προφανως και θελει κατι εξειδικευμενο λογο στοιχηματος , απ οτι καταλαβα παιζει live στοιχηματα και θελει να βλεπει την ροη των παιχνιδιων και ισως να παρακαλουθει καποια συγκεκριμενη ομαδα σε ολα τα ματς της για να μπορει να εχει εικονα στοιχηματισμου , λιγο δυσκολο να βρεθει σε μπουκετο ολο αυτο , το μονο που μπορεις να κανεις ειναι αυτο που κανεις ηδη , δηλαδη στριμαρισμα απο διαφορες πηγες , αφου εχει και 50αρα γραμμη δεν θα εχεις προβλημα , ισως σε καποια ματς η αναλυση να μην ειναι αυτη που θα ηθελες , αλλα οποιαδηποτε αλλη λυση θα σου παει πολυ ακριβα ..

E, αν θέλει Γ' κατηγορία Λιχνεστάιν δε πρόκειται να τα βρει σε κανένα πακέτο. Nova και ΟΤΕ μαζί καλύπτουν όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν ενδιαφέρον.

Χμμ, δεν ξέρω αν επιτρέπεται το λινκ αλλά ορίστε μια ιδέα του τι θέλω να βρίσκω σε ικανοποιητική ανάλυση (για TV)

Last edited by a moderator:
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι αθλητικές διοργανώσεις θες να βλέπεις, που δεν σε ικανοποιεί οι ΟΤΕ-Νόβα.Και καλό είναι να σβήσεις το link που έδωσες.

Αγαπητέ ts, τα λεφτά που θα δώσεις για την επένδυση(γιατί περί επένδυσης πρόκειται) δεν αξίζουν.Έναν γνώρισα κάποτε που το έκανε "επαγγελματικά", αλλά τα χε σκάσει χοντρά για την εγκατάσταση (πιάτο, καλώδια, κλπ.) και λοιπές συνδρομές.
Ζητάς πολλά!