DQG III CREE R5 AAA

SONATH

New member
21 September 2012
15
Γεια σε ολους απο ενα καινουργιο μελος.
Διαβαζοντας το forum σας με πεισατε να ασχοληθω με τους φακους τους οποιους δεν ειχα ποτε ασχοληθει στο παρελθον και να αγορασω και εγω εναν φακο τον οποιο εχω στον τιτλο.
Ισως να εχω κολλησει και εγω το μικροβιο που εχετε και εσεις γιατι μετα την αγορα του πρωτου σκεφτομαι να αγορασω και αλλον χαχααχαχαχαχαχα.

θα ηθελα να ρωτησω το εξης : χρησιμοποιω την eneloop ΑΑΑ HR-4UTGA 1.2 και ο φακος εχει αρκετο φως.Μπορω να χρησιμοποιησω καποιες αλλες μπαταριες παντα επαναφορτιζομενες που να μου δινουν περισσοτερο φως χωρις να εχω προβλημα με το led? Μιλαω για συγκεκριμενα τις μπαταριες aw οπου εχω διαβασει οτι ειναι καλυτερες απο τις eneloop ΑΑΑ HR-4UTGA 1.2. ή αν γνωριζετε αλλη μαρκα?

Ζηταω συγγνωμη αν γραφω σε λαθος μερος ή αν ειναι χαζη η απορια μου ή εχει ηδη απαντηθει.

Καλησπέρα
Απ οτι βλέπω δε μπορεις είναι θέμα μεγεθους καταρχήν (δε χωράνε) και μετά δεν ειναι μόνο το led θα κάψεις και την πλακέτα...
Διάβασε και εδώ φυσικα αφορα το DQG II

http://www.candlepowerforums.com/vb...ruction-DQG-II-R5-R4-neutral-magnet-GITD-tail

Αν δε σε καλύπτει αυτος ανέβα σε κάποιον με AA ή 18650 .

Στη 3η έκδοση ελπίζω πως διορθώσαν αρκετά πράγματα. Τον έχω κανά 6μηνο στα κλειδιά του αμαξιού και παίζει μια χαρά. Όμως είχαν χαλάσει 2 που είχα, ΙΙ έκδοση πολύ γρήγορα. Αν θες το μικρότερο καλό για κλειδιά, δεν υπάρχει άλλο!