dr der studio beat monster

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,776
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Πείτε μου την γνώμη σας για αυτά.
Τα έχω ακούσει και μου έπεσε το σαγονι.
Το 70% ακρόαση ταινιών και 30% μουσική flac.:ears:

Εμένα μου κάνουν ότι έχουν πολύ μπάσο, αλλά γενικά δεν είναι δυσάρεστος ο ήχος.

Αν ακούς μοντέρνα μουσική με beat (εν αντιθέσει με κλασσική ή τζαζ) θα σου αρέσουν πολύ.

Προσωπικά δεν θα τα φόραγα δημόσια για να κοντρολάρω το iphone μου ούτε σε αεροπλάνο... ταιριάζουν μάλλον σε ράπερ αισθητικά σε πολύχρωμο σε μαύρο ίσως πιο καλά αλλά περί γούστου το αφήνω σε σένα...

Για ταινίες θα έλεγα ιδανικά... όμως να ξέρεις δεν παίζουν χωρίς μπαταρίες.

Στα πόσα λεφτά τα βρίσκεις? αν τα βρίσκεις κάπου φτηνά πάρτα... προσοχή υπάρχουν φτηνές κινέζικες απομιμήσεις.

Αν δεν τα χρησιμοποιείς σε περιβάλλον που έχει θόρυβο, τότε η αποθορυβοποίηση σου είναι άχρηστη...αλλά την πληρώνεις...

Για home cinema, εννοείς να βλέπεις ταινίες από το pc σου, ναι έχουν πολύ καλό μπάσο για εκρήξεις κλπ. στα 220 είναι καλή τιμή... έχε υπόψη σου ότι υπάρχουν και τα AKG550/551 με λιγότερα λεφτά και πολύ καλό ήχο, χωρίς υπερτονισμένο μπάσο.

Τωρα όσον αφορά την προέκταση αυτά έρχονται με 1,5 μετρό καλώδιο και θέλω επιπλέον αλλα 2 , αν το προεκτεινω θα έχω απώλειες ;
Τι καλώδιο προτείνετε ;
Akg σε τι τιμη παίζουν;

Τα AKG K550 τα βρίσκεις με 180ευρώ, αν θες κάνε έναν κόπο να μας πεις λεπτομέρειες που θα τα ακούς με τι πηγή, τι μουσική, θα τα φοράς έξω?? κλπ... διότι έτσι μιλάμε αόριστα... επίσης το"μου έπεσε το σαγόνι" δεν μου λέει τίποτε... τι σου άρεσε??, τι ακουστικά άλλα έχεις, έχεις ενισχυτή ακουστικών...

η προέκταση και 5 μέτρα να είναι δεν πειράζει πολύ.

Πρόσεξε από πού θα τα αγοράσεις, παλιότερα κυκλοφορούσαν κινέζικες αντιγραφές*

*Δε ξέρω μπορεί να ήταν και τα ίδια (από το εργοστάσιο δηλαδή) αλλά στο 1/4 της τιμής.

Γουσταρω και εγω το μπασο, αλλα για μενα αυτα ηταν υπερβολικα, νομιζω αν τα ακους για λιγο θα εντυπωσιαζουν αλλα μετα θα αρχιζουν να κουραζουν