κλωνους βρισκεις αν ψαξεις !!
το θεμα ειναι ποιον να προτιμησει καποιος και αυτο θα μας το πει αυτος που εχει δοκιμασει και τους 2 !!
και στον 500 εχει timeshift απλα χρειαζεται να εχεις εξωτερικο δισκο...
Υπάρχει mod στον DM500HD που μπορεί να πάρει USB ports και ουσιαστικά να λύσει τη "διαφορά" τους.
Όσο για δίσκο, ε ας μπει και εξωτερικά![]()
Το mod είναι επικίνδυνο γιατί δεν υπάρχει προστασία από σπινθήρες στο ρεύμα του USB ενώ ακυρώνει και την εγγύηση. Συνεπώς δεν είναι κάτι που μπορείς να το προτείνεις σε χρήστες. Επιπλέον απαιτεί επέμβαση στην πλακέτα του δέκτη με κολλητήρι, κάτι που δεν έχουν όλοι την ικανότητα να κάνουν.
Στην τιμή που κάνει ο DM800, ο VU Duo τον νικά με τα χέρια κάτω, ενώ στην τιμή του DM500HD ο Vu Solo προσφέρει περισσότερα (usb, CI) με μόνο μειονέκτημα τη χαμηλότερη cpu (επιπέδου DM800).
Πολύ ωραία όλα αυτά, για όποιον δε φοβάται να πιάσει κολλητήρι και δε φοβάται να χάσει την εγγύησή του. Προσωπικά δε θα πρότεινα το mod σε κανέναν, ειδικά με τα ποσοστά αποτυχίας που έχουν οι DM500HD. Να δώσεις 330 ευρώ για το δέκτη και 25 για το mod, και αν χαλάσει να μην έχεις και εγγύηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.