dream multimmedia error για τον 800 DM HD

Το μήνυμα αυτό σας το βγάζει ο δέκτης διότι περάσατε ένα image το όποιο δεν έκατσε καλά ,ο δέκτης δεν έχει πάθει τίποτα ,ακλουθήσατε τα παρακάτω που λέω Και όλα θα πάνε μια χαρά:
λοιπόν συνδέουμε το δέκτη σε δίκτυο από πίσω με ethernet και εν συνεχεία τον συνδέουμε ταυτόχρονα με rs232 και περνάμε το image με το dreamup και το image το τελευταίο από την dream multimmedia απο εδω:
http://www.dream-multimedia-tv.de/dm800/
κατα 60% θα λυθεί το πρόβλημα σας-bye-

αυτο ειναι φιλε μου οτι περνα μια το ενα image μια το αλλο image σε καπια φαση μου βγαλε το μηνυμα dream multimmedia error και δεν μπορουσα να βαλω πια κανενα image,πηρα τελ.στο σερβις και μου παν κανε αυτο και αν δεν γινει τιποτα τοτε καντο πακετο

Τι είναι αυτό βρε παλικάρια;;;

Είναι η συνηθέστερη μέθοδος για να εγκαταστήσεις ένα image στον DM800. Το πετυχαίνεις με δύο τρόπους:

1. Με power on ενώ κρατάς πατημένο το κουμπί της πρόσοψης. Λεπτομέρειες από την ίδια τη Dream Multimedia εδώ...

2. Συνδέεσαι μέσω telnet στο Dreambox και δίνεις τις εντολές:
mount /boot -ο remount,rw
rm /boot/*
reboot

H μέθοδος του DreamUp μόνο με serial είναι και εκείνη που θα "πιάσει" στις περισσότερες από τις δύσκολες περιπτώσεις όπου το DM δείχνει ότι έχει παραδώσει πνεύμα...
Για να χρησιμοποιηθεί το DreamUp με serial και ethernet μαζί, πρέπει οπωσδήποτε να μπορεί να αποδοθεί IP διεύθυνση στην ethernet του DM, οπότε δε βρίσκω λόγο να προτιμηθεί έναντι του Stop Mode...