Dreambox 500 dead μετα απο flash...

Maximvs

Established Member
11 July 2006
157
Καλησπερα σε ολους,

σημερα κατεβασα το PLi Jade για να φλασαρω τον DM 500 μου.Το εχω κανει πολλες φορες με το Flash Wizard 4.0.Μετα το φλασαρισμα ο DM εκανε reboot και δυστυχως δεν ξυπνησε ποτε...Η τηλεοραση βγαζει Νο Signal...
Υπαρχει ελπιδα να σωθει ή τον χασαμε?

Ευχαριστω πολυ για οποια βοηθεια.

δεν ειχα χρονο να το κανω..θα το δοκιμασω αυριο...λες να εχουμε τυχη?..με πιο loader να το κανω απο την serial?

Μετά απο ένα pli και ο δικός μου έπεσε σε κώμα και τον επανέφερα με serial null modem.
Με Dream up θα κάνεις την αναβάθμιση.

Καλημερα σε ολους,εκανα flash με serial και ευτυχως ο δεκτης επανηλθε.Περασα παλι το Jade και δειχνει οτι δουλευει κανονικα.Δεν τον εχω βαλει ακομα στην τηλεοραση γιατι τον εφερα στο γραφειο αλλα εγινε κανονικα το flash.

Να ρωτησω και κατι αλλο παιδια.Εχω καινουργια καρτα της Νοva.Με serial που αρχιζει απο 4102...Τι πρεπει να βαλω για να μπορεσει να μου την διαβασει ο DM500 ?

Eυχαριστω.

ccam με επιφύλαξη ότι θέλει και κάποιο config η με τι μια βάλε του ένα scam και την βλέπει με την πρώτη.

εβαλα και scam,αναγνορισε την καρτα αλλα καμια τυχη παιδια...μαυρα ολα!

Φίλε Maximvs,

Δοκίμασε CCcam 2.0.x και στο CCcam.cfg βάλε τις γραμμές

CAMKEY: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88
CAMDATA: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88 99 aa bb cc dd ee ff

θα πρέπει να δουλέψει..

Είναι ενεργοποιημένη η κάρτα?

Οι παλιότερες θέλανε να τις ενεργοποιήσεις σε δέκτη με hardware irdeto....

το εκανα παιδια αλλα τιποτα...το περιεργο ειναι οτι γινεται πρασινο το ''Ι'' του Irdeto αλλα δεν εχω εικονα...τιποτα...

Παιδιά για σας πρόβλημα με dream box500s κλώνο
Προσπάθησα να περάσω image και που δεν ξέρω τη έγινε γιατί δεν άνοιξε ποτέ .
Ανάβει μόνο το led μπροστά αλλά δεν ξεκινά !!!
Κάποια βοήθεια? Η προσπάθεια ήταν μέσο δικτύου lan

Last edited: