Dreambox 7000S, Barry Allen κ.α.

Φίλιππος Φ.

Supreme Member
12 February 2007
3,910
Αθήνα
Λόγω επικείμενης μετοίκησής μου στο Βέλγιο είπα να ζωντανέψω οτι μπορεί να ζωντανέψει απο παλαιότερο εξοπλισμό (και αντίστοιχα να αδειάσω τα πατάρια).

Επανέφερα λοιπόν τον παροπλισμένο Dream 7000S και αφού του φόρεσα το PLI Jade 2 "μπήκε ο διάολος μέσα μου" και άρχισα να παίζω με τα διάφορα images. Και όσο ήταν φορτωμένα μέσω FlashWizard Pro όλα πήγαιναν ρολόι.
Έλα όμως που αποφάσισα να δοκιμάσω να δώ αν το Barry Allen 4.6.97 για Enigma 1 παίζει με τον 7000....

ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΗΤΤΑ :AFADF0: (και κακό ξενύχτι...)

Λοιπόν για να μην παιδεύομαι άλλο, είπα να το πάρει το ποτάμι και να ρωτήσω εδώ γιατί τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια...

Τελικά παίζει ? Η τσάμπα πάλευα ? :slapface:

(Γι αυτό τον είχα παροπλίσει τελικά : τα ξενύχτια μου ήταν περισσότερα απο τους ύπνους μου όσο ήταν στο σαλόνι :flipout::flipout::flipout:)

Επίσης - και μέχρι να αποφασίσω να πάρω ένα σοβαρό HD δέκτη με όλα τα καλούδια πάνω του - υπάρχει τρόπος να κάνω τον Dream μου να παίξει με original NDS Sky UK κάρτα, μέσω gbox, mbox ή άλλου SoftCAM/Server software ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φίλιππος

Σε συνέχεια του παραπάνω, βρήκα οτι πλέον ΔΕΝ χρειάζομαι gbox ή mbox, αλλά μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με το CCcam 2.1.0 που - απο ότι φαίνεται - "διαβάζει" NDS 3 κανονικά.

Επειδή όμως πολλά ακούγονται, και για να μην "ψήσω" την κάρτα στο internal card reader, με βλέπω να παίζω με smargo για αρχή και βλέπουμε ....

Αν ξέρει κανείς κάτι - συνονόματε Μακεδόνα μήπως εσύ ξέρεις κάτι ? - σχετικό πέραν αυτών ας το πεί για να ησυχάσει το μυαλό μου, γιατι δεν είμαι για να βάζω την πεθερά μου να παρακαλάει το Sky για αλλαγή κάρτας ...

Φίλιππος

Απάντηση: Re: Dreambox 7000S, Barry Allen κ.α.

Σε συνέχεια του παραπάνω, βρήκα οτι πλέον ΔΕΝ χρειάζομαι gbox ή mbox, αλλά μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με το CCcam 2.1.0 που - απο ότι φαίνεται - "διαβάζει" NDS 3 κανονικά.

Επειδή όμως πολλά ακούγονται, και για να μην "ψήσω" την κάρτα στο internal card reader, με βλέπω να παίζω με smargo για αρχή και βλέπουμε ....

Αν ξέρει κανείς κάτι - συνονόματε Μακεδόνα μήπως εσύ ξέρεις κάτι ? - σχετικό πέραν αυτών ας το πεί για να ησυχάσει το μυαλό μου, γιατι δεν είμαι για να βάζω την πεθερά μου να παρακαλάει το Sky για αλλαγή κάρτας ...

Φίλιππος

Με τη σχετική κάρτα δεν έχω καθόλου εμπειρία, όμως με ένα μικρό ψαξιμο στο Google βρήκα αυτό.
Ελπίζω να βοηθάει...

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 7000S, Barry Allen κ.α.

Με τη σχετική κάρτα δεν έχω καθόλου εμπειρία, όμως με ένα μικρό ψαξιμο στο Google βρήκα αυτό.
Ελπίζω να βοηθάει...

Εν μέρει εξαιτίας αυτού είπα να παίξω με smargo...

Πολύ επίφοβο το ονειροκούτι που να πάρει ! Αυτά τα 5 volts αντί για 3.3 στο εσωτερικό reader με κάνουν να νιώθω σαν να προκαλώ τη μοίρα μου.

Κοίτα να δείς που παρά το ότι με 1.20 cassegrain πιάτο στο Βέλγιο θα πιάνω τα πάντα (εννοείται και τον 2D - ζήλεια !) θα βάζω την κάρτα στο κουτί και θα τρέμει το φυλλοκάρδι μου !!!

Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια !

Φίλιππος

Ώπα... Τώρα θυμήθηκα...
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα thread που αναφέρονταν σε σχετικό θέμα.

Μισό...

Ναι, ρίξε μια ματιά εδώ. Αναφέρεται σε Sky It αλλά φαντάζομαι θα σε βοηθήσουν τα όσα έγραψαν τα παιδιά εκεί καθώς μιλάνε γενικότερα για τις NDS3.

Re: Απάντηση: Dreambox 7000S, Barry Allen κ.α.

Ώπα... Τώρα θυμήθηκα...
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα thread που αναφέρονταν σε σχετικό θέμα.

Μισό...

Ναι, ρίξε μια ματιά εδώ. Αναφέρεται σε Sky It αλλά φαντάζομαι θα σε βοηθήσουν τα όσα έγραψαν τα παιδιά εκεί καθώς μιλάνε γενικότερα για τις NDS3.

Να σαι καλά ! Ευχαριστώ πολύ :grinning-smiley-043

Θα το δοκιμάσω και ο Θεός βοηθός (μέρες που είναι...)

Και απο ότι κατάλαβα, σχετικά με το άλλο ζήτημα, Barry Allen σε 7000S δεν έχει δοκιμάσει κανείς....