Dreambox 800 HD se ή κατι αλλο?

jason22

New member
27 March 2008
60
Αθήνα - Βόλος
Καλησπερα στο φορουμ.

Αποφασισα να παροπλισω τον παλιο 500αρη κλωνο που εχω και να αναβαθμισω σε HD δεκτη.

Εχω βρει τον 800αρη HD se [κλωνο] στα 190 ευρω με εγγυηση 1ετους.
Να προχωρησω στην αγορα του ή να κοιταξω και κατι αλλο?
Ποια ειναι η γνωμη σας?

απο εναν γνωστο θα τον παρω απο θεσσαλονικη.
μου ειπε οτι τον εχει τσεκαρει και ειναι οκ.
τον πηρε απο κινα.

Φίλε jason22
δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάτι με τον δέκτη,
αν μπορείες ακόμα, πάρτον με κλειστά μάτια.
Ο δέκτης απλά "τα σπάει".
Δουλεύει έτσι όπως πρέπει να δουλεύει ένας δέκτης και απλά κάνει τα πάντα πανεύκολα.
Αν δε του πετάξεις και ένα δίσκο επάνω (γιατί εγώ ταλαιπωρήθηκα με το ΒΑ σε usb) νομίζω θα μείνεις ευχαριστημένος.

Kαι εγω ενδιαφερομαι για clone Dreambox Hd800 SE και οπως ειναι φυσικο ψαχνω τον ...καλυτερο:proud:
Ειναι καλυτερα να εχει sim 2.10 ή Ferrari ?

Υπαρχει καποιος αξιοπιστο ελληνικο μαγαζι με λογικη τιμη ?

Γεια σας παιδιά. Εγώ αγόρασα τον dm800hd πριν λίγο καιρό. Τον έδωσα στον πατέρα μου και πήρα τον 500HD. Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Τον 800hd PRO τον είχα πάρει 200 ευρώ πριν λίγο καιρό..τώρα στο ίδιο κατάστημα κάνει 188 ενώ 200 προσφορά έχει τον 500HD. Τον τσίμπισα εγώ.. :)
http://www.satchris.com/shop/index.php?route=product/product&product_id=62

καλό μαγαζάκι.. μιλάνε και Ελληνικά στην εξυπηρέτηση. Είναι απο Αγγλία. Με κάθε αγορά σχεδόν δίνουν δώρα. Την άλλη φορά μου ειχαν δώσει cooler, τώρα με ρώτησαν τι θέλω και πήρα car mp3 χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω.. Και η πλάκα είναι ότι μου έδωσαν και δωροεπιταγή 5 ευρώ και πήρα και ένα κινητό με 4 κάρτες σιμ και τηλεόραση 47 ευρώ(52 είχε -5 ευρώ δωροεπιταγή)

168 λέει τώρα! :elefant: τσιμπάω για έναν φιλό και θα τον δώσω 188 χαχα. καλή τηλεθέαση! :)

168 λέει τώρα! :elefant: τσιμπάω για έναν φιλό και θα τον δώσω 188 χαχα. καλή τηλεθέαση! :)

Και σε εποχές που μετράει και το τελευταίο Ευρώ θα "φας" ένα 20άρικο και μάλιστα απο φίλο ....

Αυτό θα πεί "βράχος ηθικής" ...

πλάκα έκανα βρε παιδιά! δεν το λέω γιατί με πυροβολήσατε.. άλλωστε μπορεί και ο φίλος μου να δει το λινκ δεν θα του το κρύψω!! :smash: