Dreambox 800 Προβλημα στα HD κανάλια!

cinnamon

New member
11 October 2008
4
Καλησπέρα...
Διαβάζοντας αρκετό καιρο το Forum είπα να σας εκράζω την ανησυχία μου όσον αφορά την πρόσφατη απόκτηση του DM800Hd μιας και δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβά!.
Συγκεκριμένα ο Δέκτης φοράει το σχετικά προσφατο λογισμικό 3,70 έχει αγοραστεί σύστημα ψυκτρών για ps3 όπου και έχει τοποθετηθεί απο πάνω έτσι ώστε να μην "βράσει απο το κακό του" και να χαμηλώσουν οι θερμοκρασίες μιας και έχω τοποθετήσει και ένα σκληρο 250Gb στο εσωτερικό του.
Το διαταύτα είναι όμως ότι ενώ στα SD κανάλια είναι άψογος....γρήγορη η εναλλαγή των καναλιών , χωρίς κοψίματα , με σχετική καλή εικόνα , ο σκλήρός δουλεύει ρολόι και γίνεται και η αναπαραγωγή των ταινιών απο το Pc απροβλημάτιστα!...στα HD κανάλια με έχει προβληματίσει και αυτό γιατί ενώ το MTVN HD και Filmbox HD παίζουν άψογα τα H.D του Cyfra που με ενδιαφέρουν πιο πολύ έχουν συνεχόμενα σπασίματα και Pause της εικόνας κάθε 10-20 δευτερόλεπτα καθώς και το εκάστοτε κανάλι ανοίγει μετά απο 20 δευτερόλεπτα (πολύ αργά).Τί προτείνεται έτσι ώστε να ξεφύγω απο αυτό το λαβύρινθο και να απολαύσω επιτέλους κανένα EUROSPORT HD,CANAL+FILM HD κ.τλ.

:grinning-smiley-043

Καλώς ήρθες και επίσημα στο Avclub!

Τα κανάλια είναι εύκολης λήψης και συνεπώς δεν τίθεται θέμα αδύναμου σήματος.
Σε ότι αφορά την συνδρομητική σου κάρτα και τα προβλήματα που αναφέρεις, θα υποθέσω ότι είναι θέμα του εμουλάτορα που χρησιμοποιείς και για τον οποίο δεν μας δίνεις στοιχεία.

Μιά πολύ απλή ερώτηση: Βλέπεις με γνήσια συνδρομητική κάρτα ή με ...άλλους τρόπους;
Επίσης μετα τις τελευταίες αναβαθμίσεις ο δέκτης είναι ...κρύος, πιο κρύος απο αλλους που έχω!
Καλώς ήρθες και απο μένα στο φόρουμ

Καλώς σας βρήκα "συμ for ίτες"!...Να διευκρινήσω ότι δεν βλέπω με συνδρομητική κάρτα αλλά με τον άλλο γνωστό τρόπο!....
Και αναφορικά το Snr σε όλα τα Hd του Cyfra είναι 7-8 το Ber 0 και το Agc 3-6
ενώ MTVN HD & FilmBox HD Snr 12 , Ber0 , Agc 13-16...λέτε να είναι θέμα λήψης?....πάντως όλα τα άλλα SD του Cyfra,Polsat,N**a,Skyitalia παίζουν καμπάνα!...τα φώτα σας παρακαλώ σαν καινούργιος στο hoby δεν ξέρω που να κοιτάξω!

Υ.Γ Μου προτείνεται να κάνω , αν καταλαβαίνω σωστά update σε v.3.80 προκειμένω να πέσουν οι θερμοκρασίες?

Μπορει να περνεις αργα τ. κλ.....!!!!!!

Σε 1000αρα γραμμή?...και σε δίαφορες ώρες της ημέρας?...αλλά και της
νύχτας?...και γιατί δεν επειρεάζονται τα SD κανάλια?

Τα κανάλια HD του πακέτου Cyfra+ είναι κάποια εξελιγμένη και ειδική παραλλαγή του συστήματος seca για τα οποία μάλιστα έχουν βγάλει και ειδικό cam (μοντούλα C.I.), το cyfra+ HD cam το οποίο μπορείς να δεις και στο λινκ
http://www.dreamboxfile.com/DM-Other/CI-CAM-Official/Cyfra+_HD_Cam.html
Επιπλέον το πακέτο βρίσκεται σε φάση αλλαγής καρτών (seca3) οπότε τα προβλήματα μπορεί να οφείλονται ειτε σε μερικές ασυμβατότητες εξομοιωτών...στην πηγή, είτε και σε (απλά) πολύ μακρινή...απόσταση απο την πηγή, είτε και στην ύπαρξη πάρα πολλών άλλων που...υδρεύονται απο την ίδια πηγή!
Παρακαλώ να μην το επεκτείνουμε πιο πολύ το θέμα γιατί θα παραβούμε τους κανονισμούς λειτουργίας του φόρουμ (...αν δεν τους παραβήκαμε ήδη)
Σε ότι αφορά τις θεμοκρασίές του δέκτη...ΝΑΙ, αν βαλεις το gemini 3.80, κανεις το software upgrade απο τον δέκτη και περάσεις και το second stage 62 αρχείο...ο πυρετός του δέκτη θα πέσει εντυπωσιακά και δεν θα χρειάζεται πλέον κανένα αντιπυρετικό!

Να ξεκινήσω ανάποδα. Περνώντας το Gemini 3.80 περιέχεται ο loader 62 οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο και όπως γράφει ο Φίλιππος το software upgrade είναι απαραίτητο.

Η συζήτηση για τα HD κανάλια του Cyfra εξαντλήθηκε. Την λύση θα την αναζητήσεις από τον ..δικαιοπάροχο σου.

Thanks!!!...για τον χρόνο σας , θα κάνω το ανάλογο update και θα το ψάξω και απο την πηγή!

Re: Απάντηση: Dreambox 800 Προβλημα στα HD κανάλια!

Να ξεκινήσω ανάποδα. Περνώντας το Gemini 3.80 περιέχεται ο loader 62 οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο και όπως γράφει ο Φίλιππος το software upgrade είναι απαραίτητο.

Η συζήτηση για τα HD κανάλια του Cyfra εξαντλήθηκε. Την λύση θα την αναζητήσεις από τον ..δικαιοπάροχο σου.

Σωστός, εγω είχα κάνει απο πριν το second stage loader 62 upgrade...

Μετά από αναβάθμιση του dm 800 σε gemini 4.10 δεν μου ανοίγει πια τίποτα. Πιο παλιά μπορούσα να δώ αρκετά hd κανάλια αλλά τώρα ούτε καν το απλό baby tv για τον μικρό μου Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του παρακαλώ ας μου στείλει μήνυμα.

Αν μιλάς για συνδρομητικές υπηρεσίες, απλά δεν το συζητάμε.

Διαφορετικά κάνε πιο σαφές το πρόβλημα σου. Δοκίμασες χειροκίνητη αναζήτηση καναλιών?

Re: Απάντηση: Dreambox 800 Προβλημα στα HD κανάλια!

Αν μιλάς για συνδρομητικές υπηρεσίες, απλά δεν το συζητάμε.

Διαφορετικά κάνε πιο σαφές το πρόβλημα σου. Δοκίμασες χειροκίνητη αναζήτηση καναλιών?
Ναι μιλάω για συνδρομητικά και για αυτό σταματάω εδω. Ζητω συγνώμη αν σας εφερα σε δύσκολη θεση.

Εγω για τον εκτροφεα πουλιων μεσω internet πρωτηνω newnigma το καλυτερο για αυτην την δουλεια σε αντιθεση με κατι αλλα που τρογανε κατι κολιματα και αναγκαζομουν να βγαλω τον δεκτη αποτο ρευμα ιδιακα στα HD καναλια!!!-bye-

Δεν νομιζω ότι τα τελευταία image έχουν τετοια προβλήματα πια....-bye- οποιο και να είναι αυτό το image