Dreambox 800 & Streaming

Απάντηση: Re: Dreambox 800 & Streaming

Να ευχαριστήσω τους φίλους για την βοήθειά τους!...τελικά ήταν κάτι πολύ απλό!!!

:a0210:

Το οποίο, όμως, δεν θα ήταν καλύτερα να μοιραστείς μαζί μας;
Μπορεί και άλλοι να βρεθούν κάποια στιγμή με το ίδιο πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 & Streaming

+10000 :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 & Streaming

Βεβαίως!!!...μετά από αρκετό παίδεμα , μπαίνοντας στο main setup του web interface του δέκτη και στο interfaces στο list of configured interfaces και change , στην Ι.P Adress είχα δηλώση την I.P του δέκτη μου...πατώντας το δεξί βελάκι άλλαζε σε 0.0.0.0 και σε 127.0.0.1
Η 127.0.0.1 έχει να κάνει με την web interface του vlc όταν θέλουμε να κάνουμε strem απο το pc στον dream (λεπτομέρειες Digital Tv Satelite τέυχος Μαρτίου) γυρνόντας λοιπόν σε 0.0.0.0 save και κατόπην restart το Vlc δούλευε κανονικά ακόμα και με την τελευταία έκδοση του (φίλοι είχαν αναφέρει πρόβλημα ασυμβατότητας με τον DM800) μπορούσα και παρακολουθούσα άλλο κανάλι στην Tv και άλλο στο Vlc (του ίδιου transporter) όλα άψογα!.
Γυρνόντας και πάλι στην παλαιά I.P , αυτή του δέκτη μου και restart δε δούλευε τίποτα!.
Φαντάζομαι η 0.0.0.0 επειρεάζει το web Interface και το Vlc δεν ξέρω τι και πως αυτό θα ρωτήσετε κάποιο ιδικότερο στα θέματα αυτά...εγώ απλός χομπίστας είμαι!!!

Ευχαριστώ πάντως , τους πάντες για την φιλότιμη προσπάθειά τους!:a0210:

Και μείς ευχαριστούμε για την απάντησή σου , και να σκεφτείς ότι έχω και γω το περιοδικό αλλά δεν πρόλαβα να διαβάσω το άρθρο.