DREAMBOX DM 800 HD SE και ΝΟVA

Sarevock

New member
7 June 2011
24
Ξάνθη
Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να αγοράσω τον DREAMBOX DM 800 HD SE αυτό που με απασχολεί είναι αν θα μπορέσω να δω nova, αν δηλαδή θα έχω πρόβλημα με τη κάρτα (πάντρεμα)...

Έχω παντρεμένη κάρτα (παλιά συνδρομή), απλά σκεφτόμουνα να παραγγείλω (49ευρω) τον δέκτη τους (831) και να ενεργοποιήσω τη νέα κάρτα στον DB, μπορώ?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να αγοράσω τον DREAMBOX DM 800 HD SE αυτό που με απασχολεί είναι αν θα μπορέσω να δω nova, αν δηλαδή θα έχω πρόβλημα με τη κάρτα (πάντρεμα)...

Έχω παντρεμένη κάρτα (παλιά συνδρομή), απλά σκεφτόμουνα να παραγγείλω (49ευρω) τον δέκτη τους (831) και να ενεργοποιήσω τη νέα κάρτα στον DB, μπορώ?

Ευχαριστώ!

Δεν μπορείς!
Δεν δίνουν ανύπαντρες κάρτες εδώ και πολύ καιρό...

Νόμιζα ότι το "πάντρεμα" γίνεται την ώρα της ενεργοποίησης!

Δεν ξέρω ποτε ακριβώς γίνεται, αλλά ο κάθε Pace έχει κάρτα με συγκεκριμένο σειριακό αριθμό. Σε φίλο που ήταν απο τους πρώτους που πήρε τον Pace 831 για τα χαντε κανάλια στο κατάστημα της Forthnet ειχαν... μπερδέψει τις κάρτες στο κατάστημα ανάμεσα σε 2 δέκτες (ήταν και αρχή....) και ο φίλος δεν μπορούσε να κάνει ενεργοποίηση γι αυτόν τον λόγο... (και η καημένη η κοπελίτσα της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών....τα άκουγε χωρίς να φταίει!)