Dreambox LIVE για iPad και iPhone 4

nikol

Senior Member
Μία νέα εφαρμογή έκανε την εμφάνισή της στο Apple Store που μας δίνει την εικόνα του Dreambox μας στις συσκευές της Apple. Συγκεκριμένα το Dreambox LIVE είναι η απόλυτη εφαρμογή για να παρακολουθείτε ζωντανά τηλεόραση στο iPad σας, το iPhone 4 ή iPod touch 4ης γενιάς, άμεσα από οποιαδήποτε Enigma 2 που τροφοδοτείται από τον Dreambox μέσω του δικτύου του σπιτιού σας. Παρακαλώ διαβάστε τις απαιτήσεις συστήματος προσεκτικά πριν την αγοράσετε ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη αν δεν είστε σίγουροι.
Απαιτήσεις συστήματος:
· iPad, iPhone 4, iPod Touch 4ης γενιάς
· iOS 4.0 (4.2 για iPad)
· Οποιαδήποτε Dreambox ή άλλη συσκευή τρέχει Enigma 2
· WiFi-σύνδεση μεταξύ δύο συσκευών με 802.11n (διαφορετικά θα είναι ασταθής)
Επίσημη υποστήριξη για τα μοντέλα Dreambox: DM8000, DM800HD se, DM500HD, DM800 και DM7025.
Χαρακτηριστικά:
· Παρακολουθήστε ζωντανά τηλεόραση και τις τελευταίες ηχογραφήσεις σας απευθείας από το Dreambox σας (όχι προς το παρόν HDTV)
· Μπουκέτα από το Dreambox σας
· EPG από το Dreambox σας
· Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση βήμα βήμα
· Εύκολη εναλλαγή μεταξύ πολλών Dreamboxes
· Smart tuner switching με ή χωρίς zapping
· Landscape και portrait προβολή
Καλή διασκέδαση... © Κώστας Παπαζαχαρίου (15/02/2011)
http://www.satleo.gr/content/view/3548/

To 802.11n με προβληματίζει. Το δικό μου modem έχει κατάλληξη g. Πρέπει να αγοράσω καινούριο router?

Last edited by a moderator:
Σε ασύρματο g έχει λίγα σπασιματάκια. Αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι για να δεις και ολόκληρη ταινία στο κινητό! Φοβερό το βρίσκω!

Ε τότε πολλά τα 5 και κάτι Ευρώ για μια εφαρμογή που έχει σπασίματα και σύμφωνα με άλλους κρασάρει

σε εμενα δεν κρασαρει,το μοναδικο που εχω δει ειναι οτι εχει μια μικρη καθυστερηση μεταξυ ηχου και εικονας.να πω οτι το router μου δεν υποστηριζει n...

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι δουλεύει και σε enigma1 και σε enigma2 χωρίς n και σε Ipad2 και σε Iphone 3gs.

μπορεις να παρακολουθεις αλλο καναλι στην τηλεοραση και αλλο στο ipad?

Αν έχεις ενεργά δυο tuners ναι, αν έχεις ενα είτε το ίδιο έιτε του ιδιου transpoder! Ότι γίνεται και με το pc δλδ!

μπορει καποιος να πει αν η εφαρμογη δουλευει και εκτος οικιακου δυκτιου?αν ναι τι setup πρεπει να γινει?κατι σαν οδηγο.γιατι ειναι πραγματικα ενα πολυ καλο εργαλειο για εκτος σπιτιου θεασεις.ευχαριστω

κριμα δυστυχως.με καναν αλλο τροπο ισως?vu+ app ?