Λοιπόν λεβέντες υπάρχει ενα sony vaio vgn-nr21s με περασμένα τα windows7 ultimate.Μέχρι τώρα έπαιζε με foobar και usb dac χωρίς προβλημα τα flac ape wav wavpack κ.α και για όση ωρα ήθελα όμως δοκιμάζοντας σήμερα ριπαρισμένα sacd dsd και έχοντας εγκαταστήσει τα καταληλα πρόσθετα (foo_input_dsdiff+foo_input_sacd-0.5.11)έχω το εξής πρόβλημα μετα απο περίπου 1 ωρα αναπαραγωγής και εκει που έχω φτιάξει κεφάλη (βλέπε διάθεση) με δεσμέυει το foobar το 100% του επεξεργαστή και ο ήχος κάνει διακοπές.Καταλαβαίνω οτι η κωδικοπίηση που κάνει ο foobar για την αναπαραγωγη των sacd είναι απευθείας μετατροπη σε pcm και αυτο απαιτεί κάποια επεξεργαστικη ισχύ αλλα τόσο λαχανιασμα.Και ρωτω μήπως το αντιμετώπισε και κάποιο αλλο μέλος το ιδιο θέμα.Να ξεκαθαρισω οτι όλα τα αλλα φορμα τα αναπαράγει κανονικα και μέχρι της 2 ή 2,5 ωρες χωρίς προβλημα κολήματος.Επίσης δεν μπορω να δουλέψω asio ή wasapi γιατί όταν το ταίζω με τα dsd τότε μου βγαζει μύνημα οτι η συσκευή που είναι συνδεδεμένη με το προγραμμα foobar (usb dac) δεν μπορεί να κωδικοιποήσei την συχνοτητα δειγματοληψιας επειδη είναι υψηλή.Το usb δουλεύει μέχρι 16/48.Πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι την αγορα καινουριου η υπάρχει λύση;