καλημέρα σε όλους,
σε ποιο μηχανάκι μπορώ να ακούσω 5.1 DTS?
Συγνωμη, που επανερχομαι.
Ενισχητης DENON AVC-A1SE media player Xtreamer συνδεδεμενα κανονικα με οπτικες κλπ. Αρχεια mkv 1080p. DTS 5.1 ΟΧΙ!!
Αναγκαζομαι και τα μετατρεπω σε ΑC-3. Eχω βρει μια εντολη terminal στο mac.
Kαμμια ιδεα;
το xtreamer έχει επιλογή για DTS, ogg, κτλ.
στο audio έχει κάποιες επιλογές που είναι 2 για DTS εκ των οποίων η μία σημαίνει στέρεο και η άλλη για 5.1 και μετά θυμάμαι ότι έχει άλλη μία ή άλλες δύο επιλογές για κάποια άλλα φορμά όπου ένα από αυτά είναι το ogg.Ναι για DTS 5.1 δεν θυμάμαι για ogg.Πήγαινε στη ρυθμίσεις εύκολο είναι.
στο audio έχει κάποιες επιλογές που είναι 2 για DTS εκ των οποίων η μία σημαίνει στέρεο και η άλλη για 5.1 και μετά θυμάμαι ότι έχει άλλη μία ή άλλες δύο επιλογές για κάποια άλλα φορμά όπου ένα από αυτά είναι το ogg.
Ότι θυμάμαι τώρα γιατί δεν είμαι και σπίτι
Όταν πας σπίτι βάλτο στο DTS 5.1.
τελικα, το εχω στο 5.1 αλλα ο ηχος βγαινει 2καναλος. οχι 5.1.
ο DENON παραειναι μαματος το ξερω, αλλα μαλλον μονο με κανα dune base 3.0 θα ακουσω πραγματικο dts 5.1. Tα ειχα χωσει και σε ενα LaCinema Black RECORD 1Τ που τελικα δεν παιζει ελληνικα και πηρε τη θεση στο κουτι του να ξεκουραζεται. Δεν ηταν και φτηνο...
Μακαρι να μπορουσα να κανω κατι με τον ενισχυτη και ευχαριστω για το link. alla οπως λεει Οι κάτοχοι του AVC-A1SE θα πρέπει να έχουν ήδη εγκαταστήσει την κάρτα αναβάθμισης KAVC-A1SE, η οποία προσφέρει αυτή την σπέσιαλ ποληκάναλη ψηφιακή είσοδο των 4 SPDIF...Το χασαμε το κορμι...
παιδια το προβλημα δεν ειναι ο ενισχυτης, ο οποιοος αν και παλιος πια ειναι super. To problhma einai mallon ta mhxanakia που το dts το βγαζουν 2καναλο. βεβαια το dune einai οκ. αλλα σκεφτομουν κατι πιο φτηνο μια και τα εχω χωσει ηδη σε lacie kai xtreamer
εχω αρχισει και τα μπερδευω. οτι βρισκω σε mkv. μου εδωσες ιδεα ομως και θα ριπαρω κανονικο 5.1 δισκακι για να δουμε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.