Dual 701

fotio

Senior Member
22 November 2006
448
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει κανείς και ποιά κεφαλή του τεριάζει.Τώρα έχει μία XV 15.Δεν μπορώ να καταλάβω τι μάρκα είναι.
Το είχε ο πατέρας μου κ το ξεθαψα γιατί δεν έχω χρήματα για καινούριο.Παίζει μια χαρά αλλά ακούγεται ποιό χαμηλά από το cd.Το έχω συνδέσει με έναν μίκτη Stanton sk-five.Το pikup δεν έχει κάποιο καλώδιο για να το συνδέσω με το groun d του μίκτη.
Τέλος όταν ξεκινάει κ όταν σταματάει κάνει έναν απότομο ήχο κ ο μίκτης δείχνει ότι στιγμιαία πιάνει κόκινο το κανάλι.Υπάρχει φόβος να κάψει τα ηχεία;
Πάντως διάβασα στο δίκτιο ότι είναι καλό πικαπ κ το αγοράζουν ακόμα κ σήμερα.Μιάς που μου αράσουν τα παλιά θα το κρατήσω.

προς το παρον, βρες ενα απλο καλωδιο και συνεδεσε την γειωση του πικαπ με του μεικτη. καλυτερα αν βρεις η φτιαξεις ενα με διχαλα στην άκρη. Η κεφαλη ειναι ή shure ή pickering xv-15 http://www.pickeringuk.com/hifi.html. Θα σου συνιστούσα αν δεν το εχεις κανει ηδη, να γραφτεις sto vinyl engine οπου θα βρεις τα μανουαλ του πικαπ και πιθανον της κεφαλης. Παιζει πιο χαμηλα απο το cd κυριως λόγο του phono του ενισχυτη σου και της κεφαλής, αλλα μην σε απασχολει προς το παρόν. Διαβασε το μανουαλ και ακολουθησε της οδηγίες συντηρησης.

Δεν έχει καλώδιο για γείωση...Λέτε να έβγαινε έτσι;Μήπως ο μίκτης φταίει που παίζει χαμηλά;Ένας Stanton sk-five είναι με δύο κανάλια.Σε κάθε κανάλι έχει line κ phono.Μήπω είναι για dj κ δεν κάνει για hi-fi;

Tης Nad το έχω δει κ είναι σε καλή τιμή.Αυτό μετά θα μπορώ να το βάλω στον μίκτη;Γιατί ακούω και από το PC κ CD.

Re: Απάντηση: Dual 701

Tης Nad το έχω δει κ είναι σε καλή τιμή.Αυτό μετά θα μπορώ να το βάλω στον μίκτη;Γιατί ακούω και από το PC κ CD.

Ενα phono stage μπορεις να το συνδεσεις σε line εισοδο, oχι στη phono του μικτη σου. Αν το κανεις αυτο δε θα μπορεις να συνδεσεις το CDP σου.