Dual Boot σε Windows tablet

20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Ειμαι ετοιμος να αγοράσω το ACER w700 των 128gb αλλα εχω καποιες απορίες σχετικα με την δυνατότητα dual boot.
Προετοιμάζοντας τον εαυτο μου στην χρηση των win8 και λιγο πριν αποχωριστώ το laptop μου εγκατέστησα σε αυτό τα οκταρια για να δω την συμβατότητα ολων των προγραμμάτων που θα χρησιμοποιήσω.
Δυστυχώς αν και τα περισσότερα είναι συμβατα με τα νεα widows υπαρχουν και καποια που ακομα δεν μπορούν να δουλέψουν στο νέο λειτουργικό της Microsoft.
Το ερωτημα λοιπον είναι αν θα μπορέσω να περασω ένα επιπλέον Partition ( όπως εχω ηδη στο laptop ) με μια εγκατάσταση των seven η ακόμα και των xp ( σε εξαίρετη περίπτωση)..

Απάντηση: Dual boot σε windows tablet

Ενα μηχάνημα με windows είναι. Οτι μπορείς να κάνεις σε μηχάνημα με windows θα πρέπει να το κάνεις και σ' αυτό. Και τι έγινε που είναι touch;
Για να μην παρεξηγηθώ δεν το έχω κάνει, δεν το έχω δει με τα μάτια αλλά θα μου φανεί πολύ περίεργο αν δεν γίνεται.

Δεν υπάρχει κανά βιντεάκι στο youtube;

Re: Dual boot σε windows tablet

Δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να βρεις κάποιον που να έχει βάλει XP
Με τα 7αρια φαντάζομαι ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα
Για πες τις εφαρμογές? Βολεύουν μήπως σε virtual machine ?

Απάντηση: Dual boot σε windows tablet

Εγώ είμαι της άποψης ότι στήνεις ένα virtual machine για ειδικές εφαρμογές και δεν μπλέκεις με dual boot. Στο acer w510 έχω vmware στημένο με το εικονικό μηχάνημα windows xp με ομάδα προγραμμάτων στη microsd και μπορώ να πω ότι είναι αξιοπρεπέστατο.