Dumb TV 40'' έως 500 ευρώ

Yrrolock

New member
12 January 2016
3
Καλησπέρα σε όλους.

Ψαχνω για τηλεόραση 40-43'' σαλονιού.
Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν ειναι:

1 Χρήση για παρακολούθηση ταινιών/τηλεοπτικών σειρών μέσω media player/streamer
2 Απόσταση θεασης 3 μετρα
3 Κόστος έως 500 ευρώ
4 Δεν με ενδιαφέρει να έχει χαρακτηριστικά smart, αφού μάλλον θα της βάλω Apple TV
5 Επίσης δεν ενδιαφέρομαι για 3D
6 Θα με ενδιέφερε να έχει σχετικά καλή θέαση απο πλαγιές θέσεις.
7 Σχεδόν μηδενική χρήση τηλεοπτικού σήματος.

Έχω δει αυτο το μοντέλο http://www.skroutz.gr/s/6884139/Samsung-UE40J6200.html, που ειναι βέβαια smart, και απ´ότι διαβάζω δέν έχει και τόσο καλά viewing angle, αλλα καλή ποιότητα εικόνας γενικότερα.

Θα ήθελα συμβουλές και προτάσεις, μήπως υπάρχουν τηλεοράσεις στην ποιότητα της 6200 αλλα φτηνότερες χωρις smart tv, ή ακόμα και καλύτερης ποιότητας χωρις smart για το μπατζετ των 500 ευρώ.

Κοίτα καλύτερα για 48" τουλάχιστον, εκτός αν θα τοποθετηθεί σε εσοχή κάποιου επίπλου. Με LG (49") θα έχεις σχετικά καλές γωνίες θέασης, ενώ με Sony, Samsung (48") θα έχεις καλύτερο μαύρο και αντίθεση.

Εκτός που οι 48 ίντσες μου φαίνονται προσωπικά παρά πολλές για την απόσταση, δεν θα φύγουμε και απο άποψη προυπολογισμού απο τα 500 ευρώ;

Για θέαση HD υλικού στα τρία μέτρα είναι περισσότερο ιδανικές οι 55". Μεταξύ άλλων, μέσα στο budget σου βρίσκεις τις LG LF5400 και Samsung H5030.

Βρήκα γιατί μου φαίνονταν πολλες οι ίντσες. Τελικά η απόσταση είναι γύρω στα 2.40

Ακόμα και στα 2.4 μέτρα μια τηλεόραση 40" - 43" είναι μικρή, ειδικά για ταινίες.