dvb-t modulator συνδεσμολογια

akman78

New member
22 June 2008
7
Γεια σας εχω ενα modulator hd dvb-t to οποιο εχει rf in kai rf out μπορει καποιος να μου πει καποιος πως παει η συνδεσμολογια;Γιατι βαζω την κεραια στο rf in kai apo to rf out σε ενα κεντρικο ενισχυτη IKUSI ONE 118 και παιζει το καναλι μονο απο το modulator τα αλλα χανονται.εαν συνδεσω την κεραια πανω στον ενισχυτη και στην αλλη εισοδο του ενισχυτη το modulator μου βγαζει λαθος ο ενισχυτης.

Γεια σας εχω ενα modulator hd dvb-t to οποιο εχει rf in kai rf out μπορει καποιος να μου πει καποιος πως παει η συνδεσμολογια;Γιατι βαζω την κεραια στο rf in kai apo to rf out σε ενα κεντρικο ενισχυτη IKUSI ONE 118 και παιζει το καναλι μονο απο το modulator τα αλλα χανονται.εαν συνδεσω την κεραια πανω στον ενισχυτη και στην αλλη εισοδο του ενισχυτη το modulator μου βγαζει λαθος ο ενισχυτης.

Ακολούθησε την παρακάτω συνδεσμολογία:

Κεραία: Στην είσοδο του ΟΝΕ 118 όπως ήταν πριν και έπαιζε.
RF-IN modulator: 75Ω αντίσταση
RF-OUT modulator: Μίξη στην έξοδο του ενισχυτή με την χρήση ενός splitter 1:2 συνδεσμολογημένα ανάποδα.

Για πιο εξειδικευμένες οδηγίες πρέπει να μας πεις τι στάθμη εξόδου βγάζει ο διαμορφωτής σου, πόσο μεγάλο είναι το καλωδιακό δίκτυο, τι πρίζες έχεις κτλ...

Last edited: