Τελικά υπάρχει κάποιο dvb-t tuner (usb) που να παιζει καλα με την κεραια του σε κλειστο χωρο χωρις προβληματα; Οσα εχω δοκιμασει (κυριως τα crypto) με τη δικια τους κεραια, η ληψη ειναι απο οριακη (digea) εως ανεφικτη (ερτ)!
Εχω το Crypto Redi 150, το οποιο ειναι DVB-T μόνο.
Εχει δυο κεραιες στην συσκευασια του, μια σε στυλ ραδιοφωνου με την οποια δεν επιανε απολυτως τιποτα και μια μικρη table top με την οποια η ληψη σε εσωτερικο χωρο (στα Δυτικα Προαστια) ηταν τελειως οριακη.
Αγορασα μια λιγο μεγαλυτερη table top με 4 ευρω, η οποια βελτιωσε θεαματικα την ληψη
Υπαρχει και αυτη με 10 ευρω η οποια εχει ακομα μεγαλυτερη απολαβη αλλα δεν την ειχα βρει διαθεσιμη οταν εψαχνα.
Νομιζω γενικα οτι η ληψη ειναι κυριως θεμα κεραιας, οποτε πριν δωσεις χρηματα για αλλο USB δεκτακι δοκιμασε μια διαφορετικη κεραια.
Η εσωτερικη κεραια εχει ελπιδες να λειτουργησει στα στικακια και στις καρτες TV, μονο εφόσον υπαρχει υπαρχει καλο σημα στο σημειο οπου θα τοποθετηθουνε. Αλλα ακομα και με καλο σημα, ακομα και με εξωτερικη κεραια, τα στικακια και οι φτηνοτερες καρτες ειναι δυστροπες στο κλειδωμα των καναλιων, και θελουν παιδεμα στο σεταρισμα τους.
Asus U3000 Hybrid με την παρεχόμενη κεραία, πιάνει καμπάνα τα ψηφιακά και τα αναλογικά όσο μπορεί καλύτερα [με χιόνια αλλά βλέπονται] αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψιν η κεραία είναι... στο πάτωμα δίπλα μου, μέσα στο σπίτι και μακριά από το παράθυρο.