DVD-1800BD: Blu-ray μεσαίας κατηγορίας από την Denon

Lepton

Supreme Member
19 June 2006
5,346
Γλυφάδα
Ενώ ακόμα περιμένουμε τα "βαριά" 2500 και 3800, η Denon ανακοίνωσε για τον Οκτώβριο το φτηνότερο 1800, ένα Blu-ray player των 750$. Θα είναι profile 1.1 και θα παραδίδει τα νέα format ήχου σε μορφή bitstream από hdmi.

Σύμφωνα με το Gizmodo, η εταιρία ακολουθεί την Pioneer, αφού δουλεύει πάνω στα μοντέλα της τελευταίας.

dvd1800bd.jpg

Δεν έχω δεί τιμές στό 2500, αλλά μάλλον θα είναι αρκετά ποιό ακριβό. Αν έχει νόημα σε σχέση με το 30 της Panasonic να πληρώσει κάποιος τα διπλά μένει να αποδειχτεί. To 2500 πάντως έχει σαν βάση το 30.

O Jeff Talmadge
Director, Product Development & Systems Integration
DENON Electronics (USA), LLC

συζητά στο http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=986622

Μεχρι να βγει φτηνό Prof 2 + bitstream, δεν κάνουμε δουλειά.

Για να μην αναφέρω, αυτό που απασχολεί εμένα τουλάχιστον (αλλά όχι μόνο εμένα θέλω να πιστεύω) και λέγεται SACD + DVD-AUDIO support και για το οποίο βλέπω παγκόσμια μούγγα.

Σύριε, εγώ τουλάχιστον μαζί σου. Δύο μηχανήματα οπτικών δίσκων είναι ήδη πολλά για μένα. Ή θα φύγει το Pioneer ή blu-ray γιοκ. Αν μάλιστα βγάλει η Denon εκείνο το truly universal (BD-HD DVD-DVD-CD-mp3-...) που έλεγε...

Ενώ ακόμα περιμένουμε τα "βαριά" 2500 και 3800, η Denon ανακοίνωσε για τον Οκτώβριο το φτηνότερο 1800, ένα Blu-ray player των 750$. Θα είναι profile 1.1 και θα παραδίδει τα νέα format ήχου σε μορφή bitstream από hdmi.

Σύμφωνα με το Gizmodo, η εταιρία ακολουθεί την Pioneer, αφού δουλεύει πάνω στα μοντέλα της τελευταίας.

dvd1800bd.jpg

Με λίγότερα χρήματα θα αγοράζει κανείς πολύ σύντομα το καινούργιο Panasonic BD-50 που θα είναι Profile 2.0 και θα αποκωδικοποιεί όλα τα νεα φορμάτ ήχου...

Γιώργο, για το σύντομα έχω πολλές επιφυλάξεις. Γενικώς, οι εξελίξεις στο Blu-ray είναι τόσο καταιγιστικές που οι σταθμοί του μετρό πληθαίνουν γρηγορότερα από τα player!

Re: Απάντηση: DVD-1800BD: Blu-ray μεσαίας κατηγορίας από την Denon

Γιώργο, για το σύντομα έχω πολλές επιφυλάξεις. Γενικώς, οι εξελίξεις στο Blu-ray είναι τόσο καταιγιστικές που οι σταθμοί του μετρό πληθαίνουν γρηγορότερα από τα player!

Ναι οτι είναι είναι, και εαν συνεχισουμε έτσι τα πράγματα δεν το βλέπω καλά το φορμάτ..

Πάντως η Panasonic εχει πει Ιούνιο 2008 για το BD-50 οπότε αναμένουμε...