DVD Player με 9 Ευρώ !!

Re: Απάντηση: DVD Player με 9 Ευρώ !!

Οποιος το πάρει και αρπάξει καμιά φωτιά, να μην φωνάζει μετά!!!
Πλακα πλακα, περυσι το καλοκαιρι αγορασα απο την ιδια αλυσιδα, εναν αποκωδικοποιητη για τα ψηφιακα της ΕΡΤ (φτηνιαρικο με 30 ευρω), γνωστης εταιρειας του κωλου, που φετος κανει ψιλοντορο για τους διπλους δεκτες της . Πριν ενα περιπου μηνα, ξαφνικα ακουω ενα απαλο μπαμ. Το μηχανημα ειχε κανει την εκρηξη του στην υποδοχη συνδεσης του καλωδιου κεραιας. Φωτια ευτυχως δεν πηρα. Τους το πηγα πισω μαζι με το λιωμενο καλωδιο και μου δωσαν πισω το τριανταρι. Μακρυα απο τετοια σκουπιδια...

Απάντηση: Re: DVD Player με 9 Ευρώ !!

Δεν ξερω τι να κοιταξω....:flipout:..το αφηνω πανω σας...

Τωρα που το ανοιξες ... παει η εγγυηση :BDGBGDB55:

Παντως πουλήθηκαν σαν ζεστά ψωμάκια!
Στις 13.30 έφτασε στο Carrefour Νέας Ευκαρπίας Θεσ/νικης...απεσταλμένος μου (θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς!) και ειχαν εξαντληθεί προ πολλού!

Απάντηση: Re: DVD Player με 9 Ευρώ !!

attachment.php

Δεν ξερω τι να κοιταξω....:flipout:..το αφηνω πανω σας...

pio6001.jpg

ρε σεις...δεν βλεπω κατι το διαφορετικο

δεν μπορω να τα ξεχωρισω...πιο λετε να παρω:D

Re: Απάντηση: DVD Player με 9 Ευρώ !!

:flipout::flipout::flipout:

υ.γ πως ειπαμε οτι λεγεται το πανω..trenton...μην το ξεχασω.

Να θυμασαι ''trendy'' ...:flipout::flipout:

Ποιο τσιπακι ειχε το μπλε σκατουλι ? Το 962 ? Δηλαδη δεν κανουμε ουτε τοσο δα..αναβαθμισουλα ? :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: DVD Player με 9 Ευρώ !!

για εξοχικο ειναι ειπαμε το trenton

...να εχει χωρο να φωλιαζουν και οι αραχνες..ξερουν τι κανουν

μονο κλειστε το καπακι μην κρυωσουν τον χειμωνα:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: DVD Player με 9 Ευρώ !!

ρε σεις...δεν βλεπω κατι το διαφορετικο

δεν μπορω να τα ξεχωρισω...πιο λετε να παρω:D

Πάρε το δεύτερο. Παρά τη .... μεγάλη ομοιότητα (στη φτήνια φυσικά) το δεύτερο έχει Mediatek MT1389 τσιπάκι που χωράει άπειρες αναβαθμίσεις, ενώ το πρώτο με το Zoran αν δεν σε ικανοποιεί όπως είναι μάλλον δεν θα μπορέσει να "προσαρμοστει".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DVD Player με 9 Ευρώ !!

Πάρε το δεύτερο.

να το ξαναπαρω εννοεις γιατι ειναι apo το dv-600 η φωτογραφια:2thumb22sup:

στο μαγαζι του Ηρακλειου τελικα δεν υπηρχε ουτε για δειγμα αλλα ειχε προς πωληση τα δειγματα του μαγαζιου στα laptop και το sony br 300 playrer στα 240 περιπου και πολλα αλλα διαφορα.

Last edited:
το ανοιξα εγω.εχει δυο τοροειδεις μετασχηματιστες και dac burr brown 24/192.τι wadia και esoteric.trenton λεμε.super ultra esoteric hi end

Μου το εφερε μια "γνωστη μου" σπιτι και με ρωτησε αν θα εκραγει! Της ειπα "ισως" και το εβαλα πανω απο ενα dvd-recorder στη κρεβατοκαμαρα! Παιζει μια χαρα divx με ελλ.υποτιτλους! (εχει μαυρο φοντο στους ελλ.υποτιτλους(divx) το οποιο ειναι αρκετα ενδιαφερον!)

Sorry για τη διακοπη την Παρασκευη εφυγα για carrefour μπας και προλαβω αλλα ματαια, σωθηκαν αμεσως μολις βγηκαν στον Πειραια. Τωρα περιμενουμε τη νεα προσφοα...