DVDA.iso σε Mac... Πώς??

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Ε?
icon_scratch.gif

Πώς παίζετε (αν παίζετε) DVD Audio (.iso) στο Mac σας?
help.gif

Re: DVDA.iso σε Mac... Πώς ρε γμτ?

Και μπορεί το VLC να παίξει bitperfect?
Γνωρίζουμε τίποτις για settings?

Διάβασα τριγύρω και όντως το VLC λένε πώς παίζει τα DVDA αλλά το ψιλοσιχαίνομαι το VLC και είμαι προκατειλημένος μαζί του....
skato.gif

Τα δοκίμασα στο VLC και δεν.
Δείχνει να παίζουν... αλλά ήχο δεν παίρνω από το Dac. Και στα Preferences δεν υπάρχει (δεν βλέπω?) πουθενά επιλογή για να επιλέξω source....

Γκαντ νταμ VLC...
mountza.gif

Τα λίγα στερεοφώνικα DVD AUDIO που έχω τα ρίπαρα σε flac 24/96 και 24/48 στην αρχική τους ανάλυση με κάποιον απο τους πολούς dvd audio rippers που κυκλοφορούν για το Mac για όσο διήρκεσε η Trial περίοδος του και μετά το πέταξα.

Τα Flac δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να επεκταθώ με τι μπορείς να το αναπαράγεις.

Αυτά όσον αφορά τα στερεοφωνικά dvd-a για τα πολυκάναλα το ριπάρισμα γίνεται με παρόμοιο τρόπο αλλα σε τι μορφή και πώς μπορεί να αναπαραχθεί θα σε γελάσω..

το ψιλοσιχαίνομαι το VLC και είμαι προκατειλημένος μαζί του....
skato.gif

Μα γιατί; Mπορεί να μην είναι και ο player για Audio αλλα δεν είναι και iTunes..
Kαι για βιντεάκια στο Mac είναι λύση γκαραντί δια πάσαν νόσο και πάσαν μαλακίαν..

Τα λίγα στερεοφώνικα DVD AUDIO που έχω τα ρίπαρα σε flac 24/96 και 24/48 στην αρχική τους ανάλυση με κάποιον απο τους πολούς dvd audio rippers που κυκλοφορούν για το Mac για όσο διήρκεσε η Trial περίοδος του και μετά το πέταξα.

Τα Flac δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να επεκταθώ με τι μπορείς να το αναπαράγεις.

Αυτά όσον αφορά τα στερεοφωνικά dvd-a για τα πολυκάναλα το ριπάρισμα γίνεται με παρόμοιο τρόπο αλλα σε τι μορφή και πώς μπορεί να αναπαραχθεί θα σε γελάσω..

Σε μερσώ... κατατοπιστικότατος.

Μα γιατί; Mπορεί να μην είναι και ο player για Audio αλλα δεν είναι και iTunes..
Kαι για βιντεάκια στο Mac είναι λύση γκαραντί δια πάσαν νόσο και πάσαν μαλακίαν..

Ούτε το iTunes ούτε το VLC συμπαθώ... μου βγάζουν έναν iκανιβαλισμό....
evil6.gif

Για τα video, οκ...
paperbag3.gif

εχεις Dac που υποστηριζει multi-channel?
στο λεω γιατι μου εχει τυχει στον AV οταν εχω ξεχασει την επιλογη στο CD (που στελνω στο δικαναλο Dac ), οταν βαζω πολυκαναλο DVD βγαινει ενας ενοχλητικος θορυβος

αν οχι
κανε mount το iso
κανε play disc απο το VLC ( υπαρχουν και αλλα που παιζουν πολυκαναλα, πχ το παλιο Play - http://sbooth.org/Play/ - δεν τα εχω χρησιμοποιησει παντως) και
δοκιμασε να στειλεις με ιντερκοννεκτ απο την ψηφιακη του Μακ κατευθειαν στον πολυκαναλο και ακου τι γινεται
ισως ειναι θεμα του Dac