DVI-D to HDMI: Χάνω σε ποιότητα;;;;

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
Γειά χαρά, ζητώ τη συμβουλή των ειδικών...

Προχθές παρήγγειλα μια οθόνη απο getitnow.gr

Mόλις ανακάλυψα ότι στο site και στην περιγραφή της οθόνης γράφει

"Η τεχνολογία MagicBright επιλέγεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις προβολής ανάλογα με τη λειτουργία (π.χ. games, text, Internet κ.λπ.), ενώ στη διάθεσή σας έχετε θύρες D-sub, DVI-D. Στα πλεονεκτήματα του Samsung SyncMaster 2494LW είναι και η δυνατότητα τοποθέτησής του στον τοίχο."

ενώ στο ενημερωτικό mail που μου έστειλαν πριν την παραγγείλω έγραφε ακριβώς τα ίδια εκτός του ότι είχαν προσθέσει το

"HDMI"

Τι συμβαίνει;

Μάλλον δεν έχει hdmi θύρα έ;
Οπότε χρειάζομαι αντάπτορα DVI-D to HDMI...

Το ερώτημα είναι θα χάσω σε ποιότητα;;;;
Αν ναι να ξέρω να μην την παραλάβω...

Το οτι δεν εχει, δεν εχει.
Τον ανταπτορα, γιατι τον θες???

Θέλω να τη συνδέσω με το wd media player... Ακούω την εναλλακτική πρότασή σου...

Θέλω να τη συνδέσω με το wd media player... Ακούω την εναλλακτική πρότασή σου...

A,ok,νομιζα οτι ειναι για PC...
Τοτε, adaptor, δε νομιζω οτι εχεις αλλη εναλλακτικη...

όχι, είναι ακριβώς το ίδιο σήμα video. To HDMI απλά έχει και τη δυνατότητα μεταφοράς audio (την οποία το DVI δεν έχει).

Μόνο στους δέκτες Dreambox έχουν κάνει πατέντα και μεταφέρουν και ήχο από το DVI to HDMI.

Οπότε η επόμενη απορία μου είναι πως θα πάρω εικόνα απο το hdmi του wd και ήχο απο το RCA... Δίνει και στα 2 ταυτόχρονα;

Οπότε η επόμενη απορία μου είναι πως θα πάρω εικόνα απο το hdmi του wd και ήχο απο το RCA... Δίνει και στα 2 ταυτόχρονα;

Κατά 99% ναι.. Ρίξε μια ερώτηση στην σχετική μας κατηγορία. Σίγουρα θα έχει συζητηθεί.

Δεν χρειάζεσαι εξωτικούς αντάπτορες, τη στιγμή που η οθόνη σου δεν έχει ηχεία ούτως ή άλλως.

Θα συνδέσεις με ένα καλώδιο HDMI -> DVI το WDTV με το μόνιτορ, για εικόνα και θα στείλεις ένα στερεοφωνικό RCA ή μία οπτική ίνα από το WDTV προς το ηχοσύστημά σου για ήχο...