DVI HDMI μέχρι 2m

netagra

AVClub Enthusiast
Γεια σας,
είμαι στην ανεύρεση ενός καλωδίου DVI-HDMI για να συνδέσω το PC μου με την Sony 40V3000 και να έχω σήμα 1080p.

Δεν ξέρω όμως τι να πάρω. Έχω δει του Πλαισίου ένα Clicktronic και μετά από το Mediamarkt άλλα δύο, ένα που μου φάνηκε απλό πολύ και κόστιζε 12 ευρώ και ένα άλλο της Hama επίχρυσο που κόστιζε 59 ευρώ.

Δεν ξέρω αν αξίζει το φθηνό του ΜΜ το Hama όμως μου φάνηκε ακριβό για 2 μέτρα.

Ξέρετε κάποιο άλλο δοκιμασμένο;

Ευχαριστώ

ΥΓ : Έχω διαβάσει ό,τι μπόρεσα από εδώ και ακόμα άκρη δεν πολυβγάζω.

Ένα τρίμετρο έχω πάρει μάρκας δεν_θυμάμαι_ποιας, κόστους γύρω στα 15 , και δεν έχω κανένα πρόβλημα στη σύνδεση. Too much talking for nothing μου φαίνεται. Αν ήταν για πολλά μέτρα...

Νίκο, πήγαινε στον Τριδήμα στην Ανάκασα (λίγο πάνω από τον Υποσταθμό της ΔΕΗ, απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο) ...από εκεί πήρα ένα καλώδιο HDMI-HDMI, 3 m (20 , αν θυμάμαι καλά)...το οποίο δουλεύει μια χαρά με το PS3...έχει δίκιο ο Σωτήρης ...

Σκέψου και τη λύση ...αντάπτορας DVI-HDMI + καλώδιο HDMI-HDMI..σε μελλοντική αναβάθμιση του εξοπλισμού σου θα σου μείνει το καλώδιο...

και το ποιο φθηνο να προτιμησεις δεν θα δεις διαφορα. σ'αυτα τα μετρα δεν εχει νοημα να το συζηταμε, οποτε το φθηνοτερο!

Πήρα ένα Clicktronic 2 μέτρα (30 ευρώ) πήγα την οθόνη στα 1920x1080 και έχω μείνει ... με ανοιχτό το στόμα!
Καμμία σχέση με το VGA 15pin. Σας ευχαριστώ όλους!

Μα τέτοια διαφορά σε φωτεινότητα, διαύγεια και χρώματα;