DViCO !!!! Αξίζουν ?

ptzelepis

Established Member
22 September 2008
288
Ποιά η γνώμη σας για τα παρακάτω media players

TVIX HD M-6600A/N Plus

TVIX HD SlimS1

????????????????

Επειδή ότι είναι να φέρω θα το φέρω από Αμερική ο ίδιος, τα βρίσκω σε καλές τιμές.
Μέχρι τώρα είμαι για το Popcorn Hour A-210….αλλά γενικά ψάχνω αν μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο ή έστω το ίδιο καλό με καλύτερη τιμή.

Μπορείς να μου πεις πιο μοντέλο είναι αντίστοιχο του Popcorn A-210?

Ευχαριστώ

τα dvico καλα μηχανηματα αλλα πολυ ασχημο support.
Με το που βγαζουν καινουργιο μοντελο σταματανε να υποστηριζουν τα παλια.
Ποτε ξανα dvico απο μενα

Μου φαίνεται ότι κλείνουμε οριστικά στο Α-120 (135 ευρώ με σημερινή ισοτιμία δολαρίου/ευρώ). Κοίταγα και το Dune Smart…..αλλά μάλλον το Popcorn κερδίζει……

Τα DVICO ειναι καλα μηχανηματα, εχω το 4100 εδω και 3 χρονια, παιζει ασταματητα χωρις προβληματα.

Η αληθεια παντως ειναι οτι ειναι λιγο ακριβα αν και δεν ξερω για τι επιπεδα τιμης συζηταμε σημερα

Και το δικο μου 6500 παιζει μια χαρα (περιπου) αλλα εχουν να βγαλουν firmware απο το 2009,και αυτο χωρις να διορθωσουν σοβαροτατα bugs μαυρες οθωνες και flickering (κοινος Black screen of death).
Απαραδεκτο για οποιαδηποτε εταιρεια.

Τα DVICO ειναι καλα μηχανηματα, εχω το 4100 εδω και 3 χρονια, παιζει ασταματητα χωρις προβληματα.

Η αληθεια παντως ειναι οτι ειναι λιγο ακριβα αν και δεν ξερω για τι επιπεδα τιμης συζηταμε σημερα

Κι εγω το ίδιο έχω, ασχέτως αν έχει κατι αιώνες να βγει νέο λογισμικό δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Τωρα βέβαια υπάρχουν και πολύ περισσότερες επιλογές απο την εποχή που το πήρα, οπότε ...