DVICO TViX HD M-7000 Προβλημα με Hdmi !!!

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,523
καλησπερα παιδια εχω το tvix hd M-7000 ,και πηγε η κορη μου και τραβηξε (μικρουλα καταλαβαινετε ) το καλωδιο hdmi και απο εκεινη την στιγμη βλεπω μια θολουρα στην εικονα ! αλλαξα καλωδιο αλλα παλι το ιδιο ! χαλασε μαλλον το hdmi του tvix ! τι κανω τωρα ? που μπορω να το φτιαξω ? εδω επαρχια που μενω δεν εμπιστευομαι και πολυ τους ηλεκτρονικους ! υπαρχει καποια ληση ?

Δυσκολη περιπτωση φιλε μου.
Δεν θα στο φτιαξει κανενας μαλλον.
Ο μοναδικος τροπος να σωσεις την κατασταση χωρις να αλλαξεις player ειναι να χρησιμοποιησεις την component.Λογικα θα σου πηγαινει μεχρι 1080i.

δικιο εχεις δεν το σκεφτηκα !! ευχαριστω, θα δοκιμασω και βλεπουμε !

και εκει το ιδιο δειχνει !!! τι εχει γινει ? χαλασανε ολα ?

χμμ , εχεις καποιο blu ray/dvd player να το δοκιμασεις στην τηλεοραση σου?
Μηπως παιζει κατι απο μεριας της.

εχω blu ray της panasonic και η tv panasonic ειναι 50v20 μια χαρα δειχνει ! φαντασου οτι ενα sony dvd rec που εχω δειχνει ποιο ζωντανα απο το tvico !

Oτι δεν νομιζω πως ειναι κατι που φτιαχνεται.
Δοκιμασε να ξαναπερασεις καποιο fw ,κανε restore defaults και αν δεν βγει κατι καλο, μαλλον το πας για ανακυκλωση.

δεν υπαρχει αντιπρόσωπος ελλαδα γιαυτό ? η γενικά δεν επισκευάζεται ? fw αλλαξα αλλα τιποτα με restore δεν νομιζω να γινει κατι ,απο την στιγμη που αλαζεις fw το ιδιο δεν ειναι !

Δεν πιστευω οτι επισκευαζονται.
Αν ειναι εντος εγγυησης χωρις εμφανες σημαδι/χτυπημα μπορεις να δοκιμασεις να τους το πας.

μπα το εχω 2 χρονια σχεδον ! τι ναπεις παμε για αλλα μετα !