Δυσκολία Επιλογης

nimits

Established Member
26 October 2007
237
Θεσσαλονικη
Παιδια ειμαι αναμεσα στις:

Samsung 40 B750
Samsung 40 LED 7000
Sony 40 W5500
Ποια ειναι η καλύτερη;

Υ.Γ. Εχω μια επιφυλαξη για την LED (ως νεα τεχνολογια) εσεις τι λετε;

40b750 κατά τη γνώμη μου.. για πες μας και απόσταση θέασης και για τι χρήση τη θες, ίσως να υπάρχει και κάποια καλύτερη πρόταση!

η αποσταση ειναι 2,5-3μ με ενδιαφερει παρα πολυ HD περιεχομενο.
φυσικα αν υπαρχει κατι αλλο μεχρι 42´´ειμαι ολος αυτια

υπάρχει περιορισμός στις ίντσες? για hd περιεχόμενο είναι κάπως μεγάλη η απόσταση για 40 -42 ίνσες! θα μπορούσες να πας σε κάποια πλάσμα όπως η lg 50ps7000 ή η ps50b650 από samsung. πολύ καλές επιλογές, αν με ρωτάς, και οι 2..

η αποσταση ειναι 2,5-3μ με ενδιαφερει παρα πολυ HD περιεχομενο.
φυσικα αν υπαρχει κατι αλλο μεχρι 42´´ειμαι ολος αυτια

Τι HD θα βλεπεις στις 40"? Παρε μια 46αρα να φχαριστηθει εικονα το ματι σου...

Συμφωνώ και εγώ..46άρα με κλειστά τα μάτια...Άλλωστε η 46Β750 κυμαίνεται στην ίδια σχεδόν τιμή με την 40Β7000...Δεν γνωρίζω για την 46Β6000 να σου πώ..Ίσως είναι και αυτή μια καλή επιλογή...

Μια καλή και ίσως η πιο προσιτή full extra lcd στις 46 ίντσες αυτή την στιγμή είναι η Samsung 46A856, σκρούτζαρε την για περισσότερες πληροφορίες!
Θα την αγόραζα αν είχε την τωρινή τιμή όταν αγόρασα tv, τελικά είχα προτιμήσει και αγόρασα την 46B750 από την οποία παρεμπιπτόντως είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Δυσκολία Επιλογης

Κοντεύει... ;)

Κάποιος να ενημερώσει και τις εταιρίες πάντως γιατί τον τελευταίο χρόνο βγήκαν στην αγορά πάνω από 60 νέα μοντέλα τηλεοράσεων τύπου πλάσμα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δυσκολία Επιλογης

Κάποιος να ενημερώσει και τις εταιρίες πάντως γιατί τον τελευταίο χρόνο βγήκαν στην αγορά πάνω από 60 νέα μοντέλα τηλεοράσεων τύπου πλάσμα.

Καμμία οικολογική συνείδηση αυτοί οι κατασκευαστές! ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δυσκολία Επιλογης

Καμμία οικολογική συνείδηση αυτοί οι κατασκευαστές! ;)

Μπορει να το γελας αλλα φετος Panasonic-LG-Samsung εχουν μειωσει γυρω στο 30% την καταναλωση σε σχεση με περυσι...

Απάντηση: Re: Δυσκολία Επιλογης

Αντιγράφω από το 2o link που παρέθεσες: "An LCD TV might be for you if: Low power consumption is a priority — LCD TVs are usually more energy efficient than plasma models with the same screen size."

Αρα καλά λέω καμμία οικολογική συνείδηση... ;)