Δυσκολία Επιλογης

Εγώ πάντως έχω εγκλωβιστεί, δεν ξέρω τι να κάνω. Ψάχνω μια TV 46''-52'' για ΜΚV -BR 50% - 50% Κανάλια και ενώ είχα αποκλείσει τις Plasma τώρα το ξανασυζητάω. Ρωτάω αν μπορώ να μάθω από κάποιους που έχουν τις γνώσεις.. 1) είναι πιο ευάλωτες γενικά? 2) Πιο ´φαγανές´? 3) Εχουν κάποια προβλήματα πιο ειδικά? Η´να παραμείνω στις LCD

Φίλε Virtus για την χρήση που αναφέρεις είναι κατάλληλες και οι δύο τεχνολογίες. Η πλάσμα δεν ενδείκνυται στην περίπτωση που σκοπεύεις να χρησιμοποιείς την τηλεόραση ως pc μονιτορ και με αυτό δεν εννοώ την περίπτωση που θα συνδέσεις pc-tv για να δεις τα .mkv σου. Αυτό είναι ακίνδυνο.

Ολες οι τεχνολογίες έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Οπως τα έχω εγω στο μυαλό μου είναι:

Plasma
+Καλύτερο μαύρο και αποχρώσεις του γκρί
+Πρακτικά ανύπαρκτος χρόνος απόκρισης κάτι που ευνοεί τους gamers
+Δεν τίθεται θέμα γωνίας θέασης.
-Θα πρέπει να προσέχεις λίγο για να αποφύγεις το Image retention (ειδικά στις πιο ευαίσθητες LG αλλά και Samsung)
-ΑΝ έχεις ευαίσθητο μάτι ενδέχεται σε ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ μοντέλα πλάσμα να παρατηρήσεις το φαινόμενο των phosphor trails.
-Ελαφρώς (της τάξεως των 50-60 ευρώ ετησίως) αυξημένη κατανάλωση ρεύματος (σοβαρός λόγος για να διαλέξεις τηλεόραση!)

LCD
+Δεν σε απασχολούν οι στατικές εικόνες αφού δεν παίζει το ενδεχόμενο του IR
+Περισσότεροι κατασκευαστές άρα και μεγαλύτερη ποικιλία επιλογής ανάλογα με τις απαιτήσεις σου
-Σημαντική πιθανότητα για Backlight Bleeding και Clouding
-Μεγάλος χρόνος απόκρισης που σε τηλεοράσεις χωρίς game mode πιθανόν να έχει ως αποτέλεσμα game lag

Αν κάποιος θέλει να διευρύνει την λίστα ευχαρίστως αφού είμαι βιαστικός και σίγουρα ξέχασα πολλά!

Αψογος...., Ευχαριστώ πολύ, είναι μια αρχή για να κατασταλάξουμε τελικά....

Ολες οι τεχνολογίες έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Οπως τα έχω εγω στο μυαλό μου είναι:

Plasma
+Καλύτερο μαύρο και αποχρώσεις του γκρί
+Πρακτικά ανύπαρκτος χρόνος απόκρισης κάτι που ευνοεί τους gamers
+Δεν τίθεται θέμα γωνίας θέασης.
-Θα πρέπει να προσέχεις λίγο για να αποφύγεις το Image retention (ειδικά στις πιο ευαίσθητες LG αλλά και Samsung)
-ΑΝ έχεις ευαίσθητο μάτι ενδέχεται σε ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ μοντέλα πλάσμα να παρατηρήσεις το φαινόμενο των phosphor trails.
-Ελαφρώς (της τάξεως των 50-60 ευρώ ετησίως) αυξημένη κατανάλωση ρεύματος (σοβαρός λόγος για να διαλέξεις τηλεόραση!)

LCD
+Δεν σε απασχολούν οι στατικές εικόνες αφού δεν παίζει το ενδεχόμενο του IR
+Περισσότεροι κατασκευαστές άρα και μεγαλύτερη ποικιλία επιλογής ανάλογα με τις απαιτήσεις σου
-Σημαντική πιθανότητα για Backlight Bleeding και Clouding
-Μεγάλος χρόνος απόκρισης που σε τηλεοράσεις χωρίς game mode πιθανόν να έχει ως αποτέλεσμα game lag

Σε γενικες γραμμες σωστα τα λες , phosphor trails βεβαια υπαρχει ακομη οπως και pwm noise αλλα ελαχιστο...

φιλε παρε με κλειστα ματια την LED7000 Samsung.Εχω μεινει κατενθουσιασμενος.Απιστευτη εικονα και χρωμα