E SHOP ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

druuna

Senior Member
20 August 2006
504
AΘΗΝΑ
ειμουν αρκετα χρονια πελατης μεχρι σημερα.αγορασα ενα σκληρο seagate 500 που τον εβαλα στην μητρικη μου για να εγκαταστησω το λειτουργικο και δεν τον εβλεπε.εβαλα ενα wd ενος φιλου και τον εβλεπε κανονικα και μπορουσα να εγκαταστησω το λειτουργικο.τον πηγα για επιστροφη χωρις να εχει δουλεψει καν με σκοπο να τον αλλαξω με τον wd και μου λενε οτι τον ανοιξα και φταιει η μητρικη μου και οχι ο δισκος που θα επρεπε να ενημερωνουν στο site τους με το προβλημα ασυμβατοτητας με ορισμενες μητρικες.μετα απο test στο service στη στουρναρη μου τον επιστρεφουν χυμα χωρις καν σακουλακι.ας προσεχα λοιπον γιατι μετα απο τοσα που ειχα διαβασει στα forums εκανα κακη επιλογη.το ρεζουμε ειναι οτι ΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ

Απαράδεκτο after sale.
πλαίσιο και ας ειναι λίγο ακριβότερο σε κάποιες περιπτώσεις

Ασυμβατοτητα με μητρικη?
Πρεπει να εχεις εξαιρετικα αρχαιο μηχανημα για να μην τον βλεπει.Και παλι νομιζω θα εβλεπε ενα κομματι του.
Θες να μας πεις τι μητρικη εχεις?

Κάτσε δηλαδή ο δίσκος δουλεύει σε άλλον υπολογιστή;
Εαν δεν κάνω λάθος εαν έχεις την συσκευασία του, είναι υποχρεωμένοι να τον δεχτούν πίσω σαν επιστροφή.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις (να διαβάσει για τα δικαιώματα του καταναλωτή, τους καταχρηστικούς όρους στις συναλλαγές, τους όρους για τις επιστροφές, την υποχρέωση των επιχειρήσεων να ενημέρωνουν γι αυτούς τους όρους και πολλά άλλα χρήσιμα). Και φυσικά για καταγγελία αν χρειαστεί...

http://www.efpolis.gr/

Το ίδιο έπαθα και εγώ με τον ίδιο δίσκο seagate 500 32MB sata (από e-shop)σε έναν υπολογιστή που έφτιαχνα για έναν φίλο.Δεν τον έβλεπε και έκανε συνέχεια έναν θόρυβο.Φυσικά έβλεπε έναν άλλο που έβαλα,για να δώ μήπως ήταν μητρική ή κάτι άλλο.Του είπα να τον πάει πίσω στο σακουλάκι του με την απόδειξη.Προφανώς οι συγκεκριμένοι δίσκοι (ή η παρτίδα) έχουν πρόβλημα.Θα ενημερώσω τι έγινε.

asus p5gdcv με sata κανονικοτατα
Κάτσε δηλαδή ο δίσκος δουλεύει σε άλλον υπολογιστή;κανονικοτατα ,το τσεκαραν και στο service τους στη στουρναρη.ηταν 7 ημερων αγορασμενος εντελως αδουλευτος μιας και δεν μπορουσε να μπει λειτουργικο
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή=ολοι ξερουμε οτι ακρη δεν προκειται να βγει
η
καλυτερη οδος ειναι η δημοσιευση του περιστατικου ετσι ωστε οποιος μελλοντικος αγοραστης να βγαλει τα δικα του συμπερασματα
Το ίδιο έπαθα και εγώ με τον ίδιο δίσκο seagate 500 32MB sata (από e-shop)σε έναν υπολογιστή που έφτιαχνα=ακριβως ο ιδιος δισκος

Εγω ξαναλέω πάντως ότι στο σακουλάκι του, με απόδειξη μέσα σε 15 ημέρες (εαν θυμάμαι καλα ) είναι υποχρεωμένοι να το πάρουν πίσω ασχέτος λόγου...αλλα δεν είμαι 100%, κοίταξε το σε παρακαλώ...κρίμα ειναι.

ειμουν αρκετα χρονια πελατης μεχρι σημερα.αγορασα ενα σκληρο seagate 500 που τον εβαλα στην μητρικη μου για να εγκαταστησω το λειτουργικο και δεν τον εβλεπε.εβαλα ενα wd ενος φιλου και τον εβλεπε κανονικα και μπορουσα να εγκαταστησω το λειτουργικο.τον πηγα για επιστροφη χωρις να εχει δουλεψει καν με σκοπο να τον αλλαξω με τον wd και μου λενε οτι τον ανοιξα και φταιει η μητρικη μου και οχι ο δισκος που θα επρεπε να ενημερωνουν στο site τους με το προβλημα ασυμβατοτητας με ορισμενες μητρικες.μετα απο test στο service στη στουρναρη μου τον επιστρεφουν χυμα χωρις καν σακουλακι.ας προσεχα λοιπον γιατι μετα απο τοσα που ειχα διαβασει στα forums εκανα κακη επιλογη.το ρεζουμε ειναι οτι ΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ

Εχω την δυνατότητα να στον αλλάξω με 500αρη WD.
Στείλε πμ. Μόνο να είναι ΟΚ.

Ασυμβατότητα δίσκου με μητρική δεν πρέπει να υφίσταται!
Και μιλάμε για κανέναν δίσκο σε καμία μητρική!
Απλά ο δίσκος έχει πρόβλημα και ο τεχνικός πέταξε μία λαμακία για να τον φας εσύ αντί για το μαγαζί.