e-shop DOA

vasada

Supreme Member
19 August 2007
4,616
Κόρινθος
Ψαχνοντας σε ιντερνετικα μαγαζια γενικως, επεσα πανω σε αυτο:

http://www.e-shop.gr/support.phtml#doa

Το οποιο ειναι "ειδικη" υπηρεσια του e-shop, για προιοντα ελλατωματικα εξ αρχης.

Τωρα λοιπον το συγκεκριμενο καταστημα, διαφημιζει κατι που δε γινοταν πριν.

Γιατι ειναι "ειδικη" υπηρεσια η αντικατασταση ενος εξ αρχης ελλατωματικου προιοντος, δεν μπορω να καταλαβω.

Φτασαμε να συζηταμε το αυτονοητο, πλεον.

Εχω διαβασει νομο που καποιος ειχε ανεβασει εδω, σε καποιο αλλο σχετικο θεμα, ο οποιος ελεγε για τις αγορες εξ αποστασεως ειδικα, οτι εντος 14 ημερων ο αγοραστης εχει δικαιωμα να επιστρεψει ανοιγμενο και χρησιμοποιημενο προιον και μαλιστα αναιτιολογητα.

Πηρα και τηλεφωνο και δε μου διαχωρησαν τα προιοντα.

Φυσικα, δεν ηξεραν το νομο και μου ειπαν οτι παλιοτερα δεν υπηρχε και απο τωρα γινεται "αυτο".

Σε ορισμενα προιοντα παντως, π.χ.dvd recorders δεν γραφουν για doa.Ισως ειναι παραλειψη ενημερωσης του site.Καλο λοιπον ειναι οποιος προχωρηση σε αγορα να διευκρινιζει εαν ισχυει η καλυψη.

Απόσο ξέρω, όλα τα καταστήματα έχουν μια περίοδο doa. Εκτός φυσικά και από την περίοδο που δίνει ο νόμος.

ειναι γνωστο το πολυ κακο after sales support του eshop

νομιζω ομως οτι dead on arrival παιζει μονο στις επισημες αντιπροσωπειες και service,δλδ το eshop και το καθε eshop απλα θα διεκπεραιωνει την αιτηση για dead on arrival για λογαριασμο του αγοραστη και θα περιμενετε για την εγκριση η οχι