Earth TV στις 15w..

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδιά ξέρετε κάθε πότε αρχίζει να παίζει το κανάλι όλο μαυρίλα, παλιότερα όταν έβαλα το μοτέρ στις αρχές το πέτυχα κανα δυο φορές ανοιχτό περίπου προς το απόγευμα, ξέρει κανείς σας τα ωράρια...?

Την περισσότερη ώρα έχει την test card της φωτο , σίγουρα μεταδίδει σε κάθε ώρα στα 55 λεπτά (στο παρά πέντε δηλαδή κάθε ώρας ), πολλές φορές έχει και ενδιάμεσες μεταδόσεις περίπου δίλεπτες είτε στα Αραβικά , Ρώσικα , Γερμανικά κ.α.

adoni να σε ρωτήσω το κανάλι παίζει μήπως ως feed γιατί εγώ τώρα είδα που λες ότι παίζει η testcard όλη την ώρα, εμένα δεν μου βγάζει τίποτα μαυρίλα...

Το ξέρω ότι είναι bisskotaki, βλέπει την γέμιση αλλά κανάλι yok μαυρίλα...

Re: Απάντηση: Earth TV στις 15w..

adoni να σε ρωτήσω το κανάλι παίζει μήπως ως feed γιατί εγώ τώρα είδα που λες ότι παίζει η testcard όλη την ώρα, εμένα δεν μου βγάζει τίποτα μαυρίλα...
24 ώρες το 24ωρο είναι on air γιατί απευθύνεται σε όλες τις γεωγραφικές ζώνες του κόσμου .

Δηλαδή έπρεπε να βλέπω την κλασσική testcard που βλέπω παραπάνω..?
Θυμάμαι ότι ο dream μου το έπαιζε χωρίς προβλήματα...

Re: Απάντηση: Earth TV στις 15w..

Το ξέρω ότι είναι bisskotaki, βλέπει την γέμιση αλλά κανάλι yok μαυρίλα...
Γιατί έχεις ακόμα με τη μαύρη σοκολάτα! Ψάξε για αυτά με γέμιση βανίλια!:antlers:

μολις ειδα για μισο λεπτο. ειπα να το βαλω μηπως και... και τελικα ειχε εικονα! δεν το ειχα πετυχει ποτε.
αψογο:2thumb22sup:

Λέω να ξαναδοκιμάσω το βράδυ γιατί με τα προβλήματα που είχα με το μοτέρ και τα image εκεί τελικά ούτε που το δοκίμασα...