EASYPIX GOXTREME RACE ACTION CAMERA

cuckoos

New member
2 October 2012
7
Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την EASYPIX GOXTREME RACE ACTION CAMERA το eshop την έχει προσφορά στα 50 ευρώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.525333&sid=1 Μήπως την έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις. Αξίζει να την πάρει κάποιος ή είναι πεταμένα λεφτά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την EASYPIX GOXTREME RACE ACTION CAMERA το eshop την έχει προσφορά στα 50 ευρώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.525333&sid=1 Μήπως την έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις. Αξίζει να την πάρει κάποιος ή είναι πεταμένα λεφτά.
http://www.youtube.com/watch?v=Sc3E-lPTjzA
αν κανεις μια αναζητηση στο you tube θα βρεις πολλα τεστ video 720p ολα να σε περιμενουν.
αυτο που ειδα εγω σε αυτο το βιντεο ειναι βασικα ελεεινο και τρισαθλιο δυναμικο ευρος. σε σημειο να καθιστα τη μηχανη αχρηστη σε ενα μεγαλο ευρος στιγμων και σκηνων.
ελεεινος και τρισαθλιος ηχος.

Μια χαρα ειναι για τα χρήματα της, ούτε σοβαρή webcam δε κάνει τόσο.
οσο για το σχόλια "ελεεινό και τρισάθλιο" με όλο το θάρρος τα βρίσκω υπερβολικά. Σίγουρα δεν ειναι top αλλά όχι και σκουπίδι. Προφανώς και θα ειναι προβληματικό το δυναμικό εύρος όταν το μισό κάδρο ειναι σκοτεινό και το μισο φωτεινό και η κάμερα πρέπει να ισοσταθμίσει...
τώρα συμπέρασμα για τρισάθλιο ήχο πως βγήκε?

για τι χρήση?

Re: Απάντηση: EASYPIX GOXTREME RACE ACTION CAMERA

Μια χαρα ειναι για τα χρήματα της, ούτε σοβαρή webcam δε κάνει τόσο.
οσο για το σχόλια "ελεεινό και τρισάθλιο" με όλο το θάρρος τα βρίσκω υπερβολικά. Σίγουρα δεν ειναι top αλλά όχι και σκουπίδι. Προφανώς και θα ειναι προβληματικό το δυναμικό εύρος όταν το μισό κάδρο ειναι σκοτεινό και το μισο φωτεινό και η κάμερα πρέπει να ισοσταθμίσει...
τώρα συμπέρασμα για τρισάθλιο ήχο πως βγήκε?
αυτο βλεπω εγω νομιζω οτι το αναφερω κιολας. και ειδικα στις καμερες εχοντας δει πολλες αθλιοτητες θεωρω οτι ειναι δυσκολο να μην πληρωσεις οτι παρεις.
οσο για τον αθλιο ηχο νομιζω μαλλον δεν ακουσες το συνεχες ζζζζζ του μικροφωνου

Φυσικά οτι πληρώσεις παίρνεις, αλλά και πάλι για 50 με όλα αυτά τα αξεσουάρ και τουλάχιστον αξιοπρεπή εικόνα μου φαίνεται μια τίμια αγορά. βεβαια η ποιοτητα κατασκευής ειναι κατι που δε μπορουμε να κρινουμε διχως να το δουμε.

Οχι δεν ακούω κάποιο ζζζζζζ πέρα απο το βουητό του κινητήρα. Θα δοκιμάσω και σε αλλο pc/ηχεία.

Την έχω παραλάβη και μόλις τη δοκιμάσω θα γράψω εντυπώσεις.

Υ.Γ ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας

Την έχω παραλάβη και μόλις τη δοκιμάσω θα γράψω εντυπώσεις.

Υ.Γ ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας

Φιλε επειδη την κοιταζω και εγω και το σκεφτομαι να την παρω η οχι,σου ειναι ευκολο να μου πεις τι εξτρα/βασεις εχει για να τοποθετεις την καμερα?
Εχει καποια βαση για τοποθετηση της καμερας σε τιμονι μηχανης? Αν ναι,σου φαινεται καλο,στιβαρο? Θα εφαρμοζει καλα δηλαδη ή στην πρωτη λακουβα θα εχουμε απροοπτα?

Υ.Γ: Αν οντως εχει βαση για τιμονι,σου ειναι ευκολο να ανεβασεις μια φωτογραφια να το δω καλα?

Φιλε επειδη την κοιταζω και εγω και το σκεφτομαι να την παρω η οχι,σου ειναι ευκολο να μου πεις τι εξτρα/βασεις εχει για να τοποθετεις την καμερα?
Εχει καποια βαση για τοποθετηση της καμερας σε τιμονι μηχανης? Αν ναι,σου φαινεται καλο,στιβαρο? Θα εφαρμοζει καλα δηλαδη ή στην πρωτη λακουβα θα εχουμε απροοπτα?

Υ.Γ: Αν οντως εχει βαση για τιμονι,σου ειναι ευκολο να ανεβασεις μια φωτογραφια να το δω καλα?

Φίλε μου οι έξτρα βάσεις τοποθέτησις για την κάμερα είναι η βεντούζα για το τζάμι, η βάση στήριξης για το κράνος με τον ιμάντα που είναι πολύ μικρός και δεν μπορώ να καταλάβω πως θα πιάσει πάνω στο κράνος ( ίσως είναι για κάποιο συγκεκριμένο τύπο κράνους ) και η βάσει για το τιμόνι της μοτο η οποία φαίνεται στιβαρή αλλά πρέπει να έχει ένα θεματάκι με την βίδα που πιάνει πάνω στη cam ( είναι λίγο κοντή και πρέπει να το προσέξεις ).

Επίσης έχει μια αδιάβροχη θήκη και ένα προστατευτικό κάλυμμα που εφαρμόζει στο μπροστινό μέρος της προφανώς για προστασία από σκόνες και μικρές πέτρες. και τα δύο φαίνονται εξίσου καλά θα έλεγα.
Έχει και καλώδιο usb ( δεν φαίνεται στη φώτο του eshop ) για να συνδέεται με το pc, ο φορτιστής που δείχνει η φώτο καταλήγει σε μίνι usb για την cam.

Υ.Γ Φώτο της βάσεις στήριξις στο τιμόνι θα προσπαθήσω να βάλω πριν τη λήξη της προσφοράς.

Δες ένα video για την cam από έναν που την πήρε πρόσφατα από eshop. Βάλε ανάλυση 720p
http://www.youtube.com/watch?v=HhE6cE81qZY

Last edited:

Εδώ είναι μερικές φώτο της βάσης για το τιμόνι από διαφορετικές πλευρές.

Ελπίζω να βγάλει κάποιο συμπέρασμα.

Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ. Και για τα σχολια σου στο προηγουμενο post και για τις φωτογραφιες. Δυστηχως μπαινω απ'το κινητο αυτες τις μερες γιατι προσωρινα δεν εχω pc,οποτε το βιντεακι του προηγουμενου post δεν βοηθησε και πολυ γιατι δεν μπορω να το δω σε 720p.
Ερωτηση: Η καμερα βιδωνει στην βιδα που φαινεται να προεξεχει "προς τα πανω" στην τεταρτη φωτογραφια σωστα? Τα δυο μεγαλα παξιμαδια που ειναι για να σφιγγεις την βαση στο τιμονι δεν θα "βρισκουν" στο ντεποζιτο της μηχανης?
Στην σελιδα στο e-shop στον τιτλο λεει οτι ειναι ασημενια,στα χαρακτηρηστικα πιο κατω λεει κοκκινη. Τελικα τι χρωμα ειναι?

Ερωτηση: Η καμερα βιδωνει στην βιδα που φαινεται να προεξεχει "προς τα πανω" στην τεταρτη φωτογραφια σωστα? Τα δυο μεγαλα παξιμαδια που ειναι για να σφιγγεις την βαση στο τιμονι δεν θα "βρισκουν" στο ντεποζιτο της μηχανης?
Στην σελιδα στο e-shop στον τιτλο λεει οτι ειναι ασημενια,στα χαρακτηρηστικα πιο κατω λεει κοκκινη. Τελικα τι χρωμα ειναι?

1) Ναι σε αυτή βιδώνει, αλλά είναι λίγο κοντή και θέλει σφίξιμο πάνω στη cam.
2) Εξαρτάται το τιμόνι και το ντεπόζιτο. Σε εμένα δε πιστεύω να έχω πρόβλημα στο τρανσάλπ. Αλλά αν σου προκύψει τέτοιο πρόβλημα αντικατέστησε τα παξιμάδια με άλλα ποιο κοντά.
3) Αυτή την απορία είχα και εγώ, αλλά τελικά μου ήρθε ασημί.

Οφειλω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον χρηστη cuckoos που ασχοληθηκε με τις ερωτησεις/αποριες που ειχα για την καμερα και ανταποκριθηκε θερμα.
Τελικα την παρηγγειλα και εγω,15 λεπτα πριν ληξει η προσφορα,αφου ηταν καιρος να αντικαταστησω μια παλια bullet action camera που ειχα για χρονια.
Στην αναμονη για να την παραλαβω τωρα.