ebay + άρνηση αποστολής σε Ελλάδα

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
το φαινόμενο είναι γνωστό.
Πολλοί (ευρωπαίοι κυρίως) μας θεωρούν τριτοκοσμική χώρα και δεν στέλνουν Ελλάδα.

Υποθέτουμε όμως ότι έχουμε σύνδεσμο σε ξένη χώρα που μπορεί να παραλάβει εκείνος για μας ή να το δεχθεί στην πόρτα του στην ίδια χώρα του πωλητή.
Το ebay όμως γνωρίζοντας ότι δεν στέλνει ο πωλητής σε Ελλάδα μπλοκάρει τα bids. Λεει απλά ότι το αντικείμενο δεν στέλνεται στη χώρα σου.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το δηλώσεις κάπου ότι έχεις για την συγκεκριμένη αγορά, άλλη διεύθυνση?

Καταχώρησε τη διεύθυνση του γνωστού σου και δήλωσέ την σαν default

Α το άλλο !! μου ζήτησαν διαβατήρια ταυτότητες κλπ παλιοχαρτα απο το paypal για να διασταυρώσουν λεει ότι ειμαι εγω και κατι μυστήρια .. και μου κρατάνε τα λεφτα 21 μέρες μέχρι να δουνε .. τι θα πεί η πυθία !

παράξενα πράγματα ρε , ντου απο παντου !

Α το άλλο !! μου ζήτησαν διαβατήρια ταυτότητες κλπ παλιοχαρτα απο το paypal για να διασταυρώσουν λεει ότι ειμαι εγω και κατι μυστήρια .. και μου κρατάνε τα λεφτα 21 μέρες μέχρι να δουνε .. τι θα πεί η πυθία !

:speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0

Συμβαίνει εδώ και χρόνια
Μην το πάρεις προσωπικά :D
Έχει συμβεί σε φίλους

ρε σεις, εντάξει, είπαμε δεν γουστάρουν.
Όμως εγώ θέλω να κάνω bid και μπορεί να πάω στην πόρτα του να το παραλάβω.
Τί τον ενοχλεί τον μπεη και δεν μ αφήνει να χτυπήσω?

Aυτό το κάνουν όταν ξεπεράσεις ένα ποσό στο υπόλοιπό σου. Σε φάση ότι πάει να γίνει εμπορικό το account. Και μένα μου το είχαν ζητήσει, μαζί νομίζω με αντίγραφο λογαριασμού για τη διεύθυνση.

Λιγο ασχετο αλλα μια και ο λογος γινεται για ebay και χρησιμοποιούμε αυτην την υπηρεσία για να κανουμε αγορες, θα ηθελα να ρωτησω.
Πως μπορουμε να μαθουε εαν καποιο account του paypal ειναι στην μαύρη λιστα και γενικως μπλοκαρισμένο για συναλλαγές;

Re: Απάντηση: ebay + άρνηση αποστολής σε Ελλάδα

Λιγο ασχετο αλλα μια και ο λογος γινεται για ebay και χρησιμοποιούμε αυτην την υπηρεσία για να κανουμε αγορες, θα ηθελα να ρωτησω.
Πως μπορουμε να μαθουε εαν καποιο account του paypal ειναι στην μαύρη λιστα και γενικως μπλοκαρισμένο για συναλλαγές;

Έτερον εκάτερον , πως θα ψωνίσεις απο μπλοκαρισμένο λογαριασμο ? εαν σε μαυρίσει κλείνει αυτόματα ο λογαριασμός πώλησης που ειναι συνδεδεμένο το τρισκατάρατο .. απλά

Δεν μιλώ για αγορές μέσω eBay.
PayPal χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι και επειδή πρόσφατα από εκεί που αγοράζω μου είπαν πως πλέον δέχονται μόνο wu γιατί έχουν ξεπεράσει το όριο συναλλαγών τους για φετος, υποψιάζομαι πως μάλλον για κάποιον λόγο τους μπαναραν.
Βέβαια δεν είμαι σίγουρος και θα θελα να ξέρω αν το PayPal βγάζει λίστα με τους μαρκαρισμενους.

wu? Δεν πας να τα παιξεις λοττο καλυτερα?
Η western Union θα τα παει τα λεφτα, αυτο ειναι βεβαιο, το θεμα ειναι αν θα παρεις εμπορευμα...
Αν δεν, τοτε δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτε...

Το western union είναι στην κορυφή της λίστας για απάτες. ΜΑΚΡΥΑ και δεν τό 'γραψα αρκετά κεφαλαία.