Εχει δοκιμασει κανεις το CoPilot Live?

Για λιγες μερες, το copilot , στη νεα του εκδοση , μονο 19 ευρω !!!
Ειναι μεγαλη ευκαιρεια για οποιον ψαχνει ενα καλο και γρηγορο προγραμμα πλοηγησης.

Γιαννη θενκς:a0210:
το αγορασα χθες
τελικα σε καλο μου βγηκε που ενα μηνα πριν δοκιμασα να το αγορασω και δεν δεχοταν την πιστωτικη μου καρτα
θα το δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις
πολυ καλη προσφορα παντως

Re: Απάντηση: Re: Εχει δοκιμασει κανεις το CoPilot Live?

Αν κλείσεις το 3g και γενικά το ιντερνετ από το κινητό...δουλεύει?
Κάτι είχα διαβάσει σε forum του εξωτερικού ότι χρειάζεται πακέτο data στο κινητό και τελικά αν και φτηνό σαν πρόγραμμα μας βγαίνει ακριβά.

Δεν είναι δηλαδή αυτόνομο.

βεβαίως και δουλεύει..
το μοναδικό navi στο iphone που λειτουργεί με κλήση δεδομένων /3g είναι το Googlemaps που είναι προεγκατεστημένο στο κινητό.
Όλα τα υπόλοιπα, όπως Copilot, Navigon, TomTom, Igo, Sygic κλπ χρησιμοποιούν μόνο το GPS της συσκευής χωρις κάποια πρόσθετη χρέωση

Ειναι απλα ενα value for money destinator. Θελει λιγη υπομονη μεχρι να περασεις την διευθυνση. Αμα ξερει Τ.Κ. ειναι πολυ καλυτερα. Αρκετα γρηγορο (δεν εχω δοκιμασει και αλλα για να συγκρινω) αλλα lock-αρει γρηγορα δορυφορο σε σχεση με αλλα (απ' οτι λενε αλλοι reviewers). Εχει ομως και τα ασχημα του...

Οπως ... ?

Εγω αυτο που εχω παρατηρησει, ειναι οτι πολλες φορες αργει ν ανανεωσει το σημα του, σε στενα κυριως.
Δεν ξερω αν φταιει ο δεκτης του Iphone ή το προγραμμα.

Υπερβολικη καταναλωση μπαταριας, αλλα αντε αυτο πες παει στα κομματια. Το χειροτερο απ' ολα ειναι το "αμεσως μετα κανετε δεξια", το οποιο σημαινει ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ. Αμα εχει πολλα στενακια ειναι μπερδεμα σε ποιο θα στριψεις.

Bγηκε νεα εκδοση του προγραμματος, ειδικα σχεδιασμεμνη για Ios4 !!
Eιναι multitasking επιτελους , επιτρεπει και το χειρισμο του ipod klp.
Αξιζει πραγματικα...

Υπερβολικη καταναλωση μπαταριας, αλλα αντε αυτο πες παει στα κομματια. Το χειροτερο απ' ολα ειναι το "αμεσως μετα κανετε δεξια", το οποιο σημαινει ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ. Αμα εχει πολλα στενακια ειναι μπερδεμα σε ποιο θα στριψεις.

αυτο ειναι αληθεια
την εχω πατησει πολλες φορες :furious3:

Απάντηση: Re: Εχει δοκιμασει κανεις το CoPilot Live?

Δε κανεις κανενα μινι συγκριτικο μεταξυ των 2, για να δουμε τι ψαρια πιανει το 3gs + copilot ?

δεν έχω το χρόνο να το κάνω, αλλά σε πρώτη φάση οι χάρτες του copliot είναι πολύ...απλουστευμένοι στην περιοχή μου.
Έχει όμως πολύ ευχάριστο interface που με κερδίζει μέρα με τη μέρα.
Όταν κάνω κανένα ταξιδάκι θα σας πω.

Μ ενδιαφερει πιο πολυ η αποκριση, σ εμενα χανει λιγο στις στροφες και στις πολλαπλες αλλαγες πορειας.
Ειναι ετσι και το mio ?

Απάντηση: Re: Εχει δοκιμασει κανεις το CoPilot Live?

Μ ενδιαφερει πιο πολυ η αποκριση, σ εμενα χανει λιγο στις στροφες και στις πολλαπλες αλλαγες πορειας.
Ειναι ετσι και το mio ?

όχι, είναι πιο καλό στην απόκριση.

Δείχνει το στίγμα με πιο καλή ροή από ότι το co pilot.

Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει στροφή στο χάρτη και να μη προλάβει να σου το πει!

Για το λόγο αυτό πάντα το κουβαλάω μαζί μου σε περίπτωση που τα βρω σκούρα!

Για το πόσο υποδεέστερο (αν είναι) το copilot θα το δω στην πορεία...

Καλημέρα...

εγκατέστησα κι εγώ το CoPilot Live....έτσι έχω δύο πλοηγούς (Navigon και CoPilot).

Κλειδώνει τάχιστα το GPS και η απόκρισή του σε αλλαγές πορείας είναι άμεση....έχει λίγο πολύπλοκο μενού σε σχέση με το Navigon και οι χάρτες του είναι πιο απλοϊκοί (είναι όμως ενημερωμένοι) σε σχέση-πάντα-με το Navigon....αλλά τι συζητάμε???....το ένα κοστίζει 19,99 ευρώ και το άλλο 69,99 ευρώ...

εν κατακλείδει..αξίζει τα λεφτά του και το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

κατά την άποψή μου για πρόγραμμα gps στο iphone ασχέτως δυνατοτήτων το max που θα μπορούσα να διαθέσω είναι 40 ευρώ.

To navigon βγαίνει 70 (?) ενώ με 100 παίρνεις αυτόνομο αξιοπρεπές PNA 3,5'' (ή και 4,3'').

Στη μια περίπτωση τα έχεις "όλα σε ένα" ενώ στην άλλη έχεις 2 συσκευές.

Προς το παρών νομίζω ότι το αυτόνομο PNA θα είναι καλύτερη λύση γιατί γλυτώνουμε και την μπαταρία του iphonιού.

Όλα αυτά υπό το "οικονομικό" πρίσμα της υπόθεσης...

κατά την άποψή μου για πρόγραμμα gps στο iphone ασχέτως δυνατοτήτων το max που θα μπορούσα να διαθέσω είναι 40 ευρώ.

To navigon βγαίνει 70 (?) ενώ με 100 παίρνεις αυτόνομο αξιοπρεπές PNA 3,5'' (ή και 4,3'').

Στη μια περίπτωση τα έχεις "όλα σε ένα" ενώ στην άλλη έχεις 2 συσκευές.

Προς το παρών νομίζω ότι το αυτόνομο PNA θα είναι καλύτερη λύση γιατί γλυτώνουμε και την μπαταρία του iphonιού.

Όλα αυτά υπό το "οικονομικό" πρίσμα της υπόθεσης...

Στέργιε καλημέρα...

το navigon ΔΕΝ τόχω αγοράσει...το εγκατέστησα ΔΩΡΕΑΝ (νόμιμα όμως)...σιγά μην έδινα 80,00 ευρώ για πλοηγό (για τις 5-6 φορές που θα το χρειαστώ το χρόνο)...

άρα συμφωνώ μαζί σου....

κυκλοφορησε update

8.2.0.280 - What's New In This Version:
Ability to turn-off Background Navigation
Improved support for iOS 4 multitasking. Reduces the amount of idle time until GPS running in the background is turned off to avoid battery drain
Improved memory usage (particularly for 3G and 3GS users)