Εχει επιστρέψει κανείς πράγματα στο Amazon.de;

Ulysses

AVClub Enthusiast
28 June 2008
732
Θεσσαλονίκη
Παρέλαβα σήμερα 3 καλώδια απο Amazon Γερμανίας και θέλω να τα επιστρέψω γιατί ήταν "ανοιγμένα".Συγκεκριμένα το ένα είχε γρατσουνιά,το άλλο είχε σκισμένα τα πλαστικά προστατευτικά καλύματα (προφανώς για να δουλέψει κάπου) και το άλλο ήταν απλά ανοιγμένο (δαχτυλιές πάνω στο βύσμα).Τέλος πάντων θέλω να το επιστρέψω απλά δεν ξέρω τόσο καλά Γερμανικά και κουράστηκα να μεταφράζω "Όρους και Προυποθέσεις Επιστροφής"...

1) Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω και να τα επιστρέψω;
2) Επίσης τι βήματα ακολουθώ για να το επιστρέψω;
3) Θα πληρώσω έξοδα αποστολής και μετά θα μου επιστραφούν ή δεν πληρώνω καν;
4) Είναι η πρώτη φορά που θα επιστρέψω,υπάρχει κάτι σημαντικό που θα έπρεπε να γνωρίζω;

Το πρόβλημα λύθηκε επιτυχώς,έστειλα τα πράματα με δέμα (συστημένο) Γερμανία,κόστος 17 ,ακολουθώντας τη διαδικασία που υπάρχει στο σάϊτ,τα παρέλαβαν και μου επέστρεψαν ΟΛΑ τα χρήματα,αγοράς,αποστολής και επιστροφής.
Τι να πω για το μαγαζί...Μ Π Ρ Α Β Ο !
Εννοείται οτι θα ψωνίζω με μεγαλύτερη σιγουριά πλέον...
Απλά για τέτοια ποσά θα τους ρωτήσω αν γίνεται να μου τα στείλουν μέχρι το σπίτι μου με κούριερ πχ DHL αν φυσικά δεχτούν και αν είναι νορμάλ το κόστος.

*Επίσης το ένα απο τα 3 καλώδια ήταν απο πωλητή εκτός άμαζον (από Asbyon),γιατί κάπου πήρε το μάτι μου πως ντεμέκ πρέπει να ενημερώσω τον πωλητή και αν δεχτεί να το παραλάβει κτλ κτλ