Εχει φτιαξει κανεις ομάδα στο facebook ?

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
είναι εύκολη διαδικασία?
θέλω να στησω κάτι για παλιούς συμμαθητές και προσπαθώ να καταλήξω αν προσφέρεται κάτι τέτοιο ή να στήσω κάτι σε πλατφόρμες φιλοξενίας όπως πχ wix ....

Υπάρχει κάτι στην ομάδα που να συμφέρει περισσότερο κάτι στο facebook?

Έχω φτιάξει και διατηρώ αρκετές ομάδες και μάλιστα καποιες από αυτές για τον ίδιο σκοπό που λες.
Αν έχουν fb οι φίλοι τότε προχώρα το άφοβα, είναι καλό εργαλείο το fb εάν το χρησιμοποιείς σωστά!!!

Re: Απάντηση: Εχει φτιαξει κανεις ομάδα στο facebook ?

Έχω φτιάξει και διατηρώ αρκετές ομάδες και μάλιστα καποιες από αυτές για τον ίδιο σκοπό που λες.
Αν έχουν fb οι φίλοι τότε προχώρα το άφοβα, είναι καλό εργαλείο το fb εάν το χρησιμοποιείς σωστά!!!

τι εννοείς εδώ?

μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες με τα βασικά βήματα και τι πρέπει να προσέξω?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που χρησιμοποιούν το fb οι χρήστες όπως γνωρίζεις.
-κοινωνική δικτύωση, τρολαρισμα, διαφήμιση, απλή ενασχόληση και επαφή με φίλους/συγγενείς απομακρυσμένους, χαβαλές, παιχνίδια, sex/πέσιμο, επαγγελματική ενασχόληση, προσωπική προβολή, ενημέρωση, κλπ κλπ.
Πολλοί το κατηγορούν άλλοι το βρίσκουν εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο... αναλόγως πως το χρησιμοποιείς θα έχεις και το ανάλογο κέρδος και αξίζει ή όχι να ασχολείσαι. Αυτό εννοούσα.

Στην περίπτωση που ζητάς, επιτυχώς μαζευτήκαμε τα λυκειόπαιδα σε μια ομάδα και ανταλλάσσουμε απόψεις, ατάκες, παλαιές φώτο κανονίζουμε reunion ανταλλάσσουμε ευχές κλπ κλπ και μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα να μην είναι όλα αυτά ανοικτά προς αδιάκριτα βλέμματα.

Απλα άνοιξε την ομάδα με ένα σαφές όνομα, κανόνισε το απόρρητο εάν έχεις και 1-2 έμπιστους βάλε τους διαχειριστές για να σπρώχνουν/βοηθούν, κάλεσε κόσμο και.... μετά πάει μόνο του (σχεδόν).