Έχει κανείς το LG HB-994PK?

stred

New member
1 November 2009
45
Προχθές είδα το LG HB-994PK και έπαθα, τρομερό design+το γεγονός πως είναι όλα τα ηχεία ασύρματα με δελεάζουν πολυ!(μονο πρόβλημα η έλλειψη 3D για τα δικά μου μάτια)... το πρόβλημα είναι πως δε βρίσκω πουθενά εντυπώσεις κατόχων!!

αν και περσινό μοντέλο δε πουλιέται σε αγγλία-γερμανία που κοίταξα, γενικα δεν το έχει κάνει τεστ κανείς και η αλήθεια είναι πως μονο στην ελλάδα βρήκα κάποια ποστ..

δεδομένου πως η τιμή του έχει πέσει κατω απο χιλιάρικο σε σχεση με τα 2000 που έκανε οταν πρωτοήρθε και δε νομίζω η LG να ξαναβγάλει κάτι παρόμοιο μιας και δε φαίνεται να τραβηξε (πολύ ακριβό ίσως??) πρέπει τώρα να αποφασίσω αν θα το πάρω αλλίως το χάσαμε το τρένο.

αρα επανέρχομαι στην αρχική ερώτηση:

Έχει κανείς το LG HB-994PK? ή εστω να έχει διαβάσει κανα τεστ ή κανα πρόβλημα?
20f32291f72c3f3c80738829c6fb1ae7_medium.jpg

Γνώμη μου είναι ότι 1000 ευρώ είναι πολλά χρήματα για all in one σύστημα. Το μόνο καλό που έχουν είναι το υψηλό waf.... :D

αμ δικιά μου νομίζεις δεν είναι? :grandpa:

το θεμα είναι πως τοοοσο καιρό που γυρίζω την δικιά μου στα διάφορα ηλεκτρονικά είναι το πρώτο που γύρισε να κοιτάξει.. :firstprize:

και η αλήθεια είναι πως και μένα μου'κανε κλικ..:blush:

απλα ψάχνω αγωνιωδώς να βρω πληροφορίες αλλα τίποτα, γιατί εχω καεί με τα LG και φοβάμαι να μην την πατήσω...

Για ριξε και μια ματια στα HX995TZ. Εγω τα παρελαβα εχτες και ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. Τα εχει και προσφορα το plaisio και το getitnow στα 499.

Και γω αυτο πηρα HX995TZ και ειμαι πολυ ικανοποιημενος στη τιμη που εχει ...
στην Αρχη το ΗΒ994ΡΚ ελεγα να παρω αλλα η τιμη του ηταν τσουχτερη και οπως και συ ειπεσ δεν ειδα πουθενα θετικα σχολια... εξαλλου αν ειχα 1000 ευρο να δωσω δεν θα επερνα all in one...

το 995ΤΖ είναι value for money αντικειμενικα ωστώσο δεν εχει καμία σχέση με το 994..

θα δούμε, προς το παρον εχω κάνει παυση στα σχέδια καθως χωρίς εντυπώσεις κατόχων είναι ρίσκο να σκάσεις 1000 ...

το 995ΤΖ είναι value for money αντικειμενικα ωστώσο δεν εχει καμία σχέση με το 994..

θα δούμε, προς το παρον εχω κάνει παυση στα σχέδια καθως χωρίς εντυπώσεις κατόχων είναι ρίσκο να σκάσεις 1000 ...

Για δες εδω ρε καρνταση....αν το 1000αρικο ειναι το προβλημα σου

http://www.public.gr/prod/sound-and...hb994pk-home-cinema-51-channel/prod1310021pp/

Last edited: