Προχθές είδα το LG HB-994PK και έπαθα, τρομερό design+το γεγονός πως είναι όλα τα ηχεία ασύρματα με δελεάζουν πολυ!(μονο πρόβλημα η έλλειψη 3D για τα δικά μου μάτια)... το πρόβλημα είναι πως δε βρίσκω πουθενά εντυπώσεις κατόχων!!
αν και περσινό μοντέλο δε πουλιέται σε αγγλία-γερμανία που κοίταξα, γενικα δεν το έχει κάνει τεστ κανείς και η αλήθεια είναι πως μονο στην ελλάδα βρήκα κάποια ποστ..
δεδομένου πως η τιμή του έχει πέσει κατω απο χιλιάρικο σε σχεση με τα 2000 που έκανε οταν πρωτοήρθε και δε νομίζω η LG να ξαναβγάλει κάτι παρόμοιο μιας και δε φαίνεται να τραβηξε (πολύ ακριβό ίσως??) πρέπει τώρα να αποφασίσω αν θα το πάρω αλλίως το χάσαμε το τρένο.
αρα επανέρχομαι στην αρχική ερώτηση:
Έχει κανείς το LG HB-994PK? ή εστω να έχει διαβάσει κανα τεστ ή κανα πρόβλημα?
αν και περσινό μοντέλο δε πουλιέται σε αγγλία-γερμανία που κοίταξα, γενικα δεν το έχει κάνει τεστ κανείς και η αλήθεια είναι πως μονο στην ελλάδα βρήκα κάποια ποστ..
δεδομένου πως η τιμή του έχει πέσει κατω απο χιλιάρικο σε σχεση με τα 2000 που έκανε οταν πρωτοήρθε και δε νομίζω η LG να ξαναβγάλει κάτι παρόμοιο μιας και δε φαίνεται να τραβηξε (πολύ ακριβό ίσως??) πρέπει τώρα να αποφασίσω αν θα το πάρω αλλίως το χάσαμε το τρένο.
αρα επανέρχομαι στην αρχική ερώτηση:
Έχει κανείς το LG HB-994PK? ή εστω να έχει διαβάσει κανα τεστ ή κανα πρόβλημα?