Εχει καποιος αυτο το κουτι ?

Thermaltake Bach VB8000BNS

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700289

Aν ναι θα ηθελα να ρωτησω...

εχει το δικο του κουτι power sw connector ?

To MBR/PWD GND connector παιζει τον ρολο του power sw αν δεν υπαρχει το δευτερο ?:hmmmm:
Το έχω, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Έχω βάλει πάνω μία M/B Asus p5q δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες και σίγουρα δεν μου έλειψε κάτι όσον αφορά τη συνδεσμολογία. PWR. HDD, RESET...
Το remote που το συνοδεύει δεν το είχα αγοράσει.
Κάνω τα πάντα από ένα ασύρματο πληκτρολόγιο. Πάντως δουλεύω χωρίς πρόβλημα, αν εξαιρέσεις ότι έχει περιορισμό μόνο στην ψύκτρα του επεξεργαστή, οι οποία θα πρέπει να έχει από ένα ορισμένο ύψος και κάτω. Και οι ανεμιστήρες, έκαναν λίγη φασαρία και τους κατάργησα.
Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες.

με την καταργησει των ανεμηστηρων δεν ανεβαινει η θερμοκρασια επικινδινα ιδικα το καλοκαιρι?

Απάντηση: Re: Εχει καποιος αυτο το κουτι ?

Το έχω, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Έχω βάλει πάνω μία M/B Asus p5q δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες και σίγουρα δεν μου έλειψε κάτι όσον αφορά τη συνδεσμολογία. PWR. HDD, RESET...
Το remote που το συνοδεύει δεν το είχα αγοράσει.
Κάνω τα πάντα από ένα ασύρματο πληκτρολόγιο. Πάντως δουλεύω χωρίς πρόβλημα, αν εξαιρέσεις ότι έχει περιορισμό μόνο στην ψύκτρα του επεξεργαστή, οι οποία θα πρέπει να έχει από ένα ορισμένο ύψος και κάτω. Και οι ανεμιστήρες, έκαναν λίγη φασαρία και τους κατάργησα.
Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες.

thanx φιλε μου για την απαντηση αλλα η απορια μου θελει λιγο μπελαλιδικη απαντηση , δηλαδη κοιταγμα στο κουτι¨:jester::
Δηλαδη δεν βλεπω να εχει κατι τετοιο το κουτι http://img.alibaba.com/img/pb/164/226/351/351226164_465.jpg , ενω απο την αλλη εχει δυο μονοπινα [που το ενα γραφει MBR/PWD , και το αλλο GND ] .Ρωταω αν τελικα ειναι το ιδιο και πρεπει να βαλω τα μονοπινα στην θεση που εχει η motherboard για το power sw [διπινο] .Μπορω βεβαια να το λυσω ελαφρως να δω απο που προερχεται αλλα ειπα μηπως καποιος εχει προχειρη συναρμολογηση και θυμοταν

Last edited:

με την καταργησει των ανεμηστηρων δεν ανεβαινει η θερμοκρασια επικινδινα ιδικα το καλοκαιρι?

Τσεκαρεις θερμοκρασιες και βλεπεις .

Το έχω και εγώ, αν είχες ποστάρει μια δυο μέρες νωρίτερα... το είχα κατεβάσει από το ρακ και το είχα ανοίξει προχτές για να βγάλω για λίγο τον ssd μου!!...

Δεν το θυμάμαι αυτό που λες, αλλά θα μπορούσε να είναι και έτσι... με δύο ξεχωριστά πινάκια δλδ αντί για ένα διπλό.

Εγώ έχω απενεργοποιήσει εντελώς τον μπροστινό ανεμιστήρα (αφού έχω ssd και όχι μηχανικούς), και έχω ρίξει στα 7V τις στροφές των πίσω...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Εχει καποιος αυτο το κουτι ?

thanx φιλε μου για την απαντηση αλλα η απορια μου θελει λιγο μπελαλιδικη απαντηση , δηλαδη κοιταγμα στο κουτι¨:jester::
Δηλαδη δεν βλεπω να εχει κατι τετοιο το κουτι http://img.alibaba.com/img/pb/164/226/351/351226164_465.jpg , ενω απο την αλλη εχει δυο μονοπινα [που το ενα γραφει MBR/PWD , και το αλλο GND ] .Ρωταω αν τελικα ειναι το ιδιο και πρεπει να βαλω τα μονοπινα στην θεση που εχει η motherboard για το power sw [διπινο] .Μπορω βεβαια να το λυσω ελαφρως να δω απο που προερχεται αλλα ειπα μηπως καποιος εχει προχειρη συναρμολογηση και θυμοταν
Λοιπόν φίλε rider, το άνοιξα και το κοίταξα. Δεν είναι και δύσκολη η πρόσβαση έτσι που το έχω, σε αντίθεση με τον φίλο τον lykman.. Ναι, είναι το ίδιο. Θα βάλεις τα μονόπινα στη θέση που έχει η motherboard για το power sw. Αν δε , έχει και τα ανταπτοράκια η M/B είσαι μια χαρά. Καλή συνέχεια.

Φέτος ήταν το δεύτερο καλοκαίρι, που την έβγαλε μια χαρά. Μία κάρτα γραφικών με ένα μικρό ανεμιστηράκι, δύο δίσκοι SATA και ο επεξεργαστής που έχει μία ψύξη με κλειστό κύκλωμα http://www.corsair.com/cpu-cooling-...-core-high-performance-liquid-cpu-cooler.html αν και δεν είναι τόσο ήσυχο όσο υπόσχεται, δεν παύει να κρατά τη CPU σε πολύ "υγιή" θερμοκρασία.
Ουσιαστικά, είναι το τι θέλεις να κάνεις. Τον τρόπο θα τον βρεις. :ears:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εχει καποιος αυτο το κουτι ?

Λοιπόν φίλε rider, το άνοιξα και το κοίταξα. Δεν είναι και δύσκολη η πρόσβαση έτσι που το έχω, σε αντίθεση με τον φίλο τον lykman.. Ναι, είναι το ίδιο. Θα βάλεις τα μονόπινα στη θέση που έχει η motherboard για το power sw. Αν δε , έχει και τα ανταπτοράκια η M/B είσαι μια χαρά. Καλή συνέχεια.

thanx :worshippy::shakehands: