Εχει λύσει κανείς το θέμα του θορυβου απο το τροφοδοτικό Toshiba xd-e500?

ΧΡΗΣΤΟΣΜ

AVClub Enthusiast
29 June 2006
855
Καλημέρα , εχει ξεπερασει κανεις το θέμα με τον υψισυχνο θορυβο που κανει το τροφοδοτικό του Toshiba XD-E500 ? Εγω αναγκαζομαι να το βγαζω απο την μπριζα καθε βραδυ !!
Εχεις κανεις καποια λύση επι αυτού ?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
Καλημέρα

Α, κι αυτό κάνει δηλαδή! Γιατί και το δικό μου SD-580EKTE βγάζει κάποιον παρόμοιο θόρυβο (διακοπτόμενο μάλιστα). Εγγενές "feature" των Toshiba είναι; :rolleyes::confused:

Απ' τη Funaiλα θα είναι... :flipout:

(Τα τελευταία 2-3 χρόνια, τα DVD-Players και DVD-Recorders της Toshiba, λόγω της στροφής του ενδιαφέροντος της προς το HD, κατασκευάζονται με εξαρτήματα της Funai, κυρίως στα εργοστάσια της τελευταίας στην Κίνα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ακόμα και τα High-End DVD και Blu-Ray της Denon, από την Funai κατασκευάζονται... Στο ιαπωνικό εργοστάσιο όμως... :D )

Funai ... κανενα προβλημα αλλα ο θορυβος πως φευγει ? Να τα στειλουμε στο service ? Μας βλεπω να μενουμε κανενα μηνα στο περιμενε !!!

Γμ τους κατασκευαστές μέσα :furious3:! Να μην έχουν τουλάχιστον ένα κανονικό διακόπτη ρεύματος ON/OFF, κι όχι απλά διακόπτη που βάζει τις συσκευές σε standby...

Δεν νομίζω να σε βοηθήσει το service, το πιο πιθανό είναι πως είναι θέμα σχεδίασης του τροφοδοτικού (όλα τα φτηνά παλμοτροφοδοτικά, είναι αθόρυβα μόνο σε συγκεκριμένη παροχή ισχύος, σε ό,τι διαφορετικό βουίζουν). Μάλλον η καλύτερη λύση είναι ένα πολύπριζο με διακόπτη, αν είναι τόσο ενοχλητικό το βούισμα...

Δεν νομίζω να σε βοηθήσει το service, το πιο πιθανό είναι πως είναι θέμα σχεδίασης του τροφοδοτικού (όλα τα φτηνά παλμοτροφοδοτικά, είναι αθόρυβα μόνο σε συγκεκριμένη παροχή ισχύος, σε ό,τι διαφορετικό βουίζουν). Μάλλον η καλύτερη λύση είναι ένα πολύπριζο με διακόπτη, αν είναι τόσο ενοχλητικό το βούισμα...

Εχεις Δικιο, απο οτι βλέπω ενα μικρο πολυμπριζο με διακοπτη καπου εκει κοντα ειναι μια απλη λύση !