Έχει πρόβλημα η τηλεοραση μου;

apostolis89

Established Member
5 July 2012
198
Παιδια βοηθεια! Τον τελευταιο καιρο οταν συνδεω καποια συσκευη με την τηλεοραση μου, οπως το laptop ή το ps3 η εικονα τρεμοπαιζει. Οχι απο την αρχη και οχι παντα, αλλα το κανει αρκετα συχνα. Εχω κανει καθε πιθανη δοκιμη. Δηλαδη, αλλο πολυμπριζο, αλλη πριζα, αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας της τηλεορασης. Δοκιμασα hdmi και σε αλλες εισοδους, αλλα τιποτα...Το μοντελο ειναι το
LE40A656A1F και ειναι lcd. Καμια ιδεα;

Παιδια βοηθεια! Τον τελευταιο καιρο οταν συνδεω καποια συσκευη με την τηλεοραση μου, οπως το laptop ή το ps3 η εικονα τρεμοπαιζει. Οχι απο την αρχη και οχι παντα, αλλα το κανει αρκετα συχνα. Εχω κανει καθε πιθανη δοκιμη. Δηλαδη, αλλο πολυμπριζο, αλλη πριζα, αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας της τηλεορασης. Δοκιμασα hdmi και σε αλλες εισοδους, αλλα τιποτα...Το μοντελο ειναι το
LE40A656A1F και ειναι lcd. Καμια ιδεα;

αλλο hdmi δοκιμασες??κανε ενα reset στην τηλεοραση..ισως και να ειναι βλαβη στην πλακετα επεξεργασιας..

Συνδεω και εγω laptop και PS3 και μερικες φορες κανει κατι περιεργα artifacts απο την μεση και κατω της εικονας,στην δικια μου περιπτωση φταιει το HDMI καλωδιο,αυτο θα κοιταγα πρωτα πρωτα.:)

Aν σου κάνει και αργή κίνηση, ή διπλό είδωλο πάει για ανακύκλωση. Πέταξα είδη μια ίδια είχε πάθει ζημιά η κάρτα γραφικών, ασύμφορη επισκευής...πάντως έτσι ξεκίνησε και μένα όταν ξεκινούσε το dvd να τρέμει και να κολλάει η κίνηση ...μακάρι να μην έχεις τίποτα απ´όλα αυτά....αλλά μην το αγνοείς...

Aν σου κάνει και αργή κίνηση, ή διπλό είδωλο πάει για ανακύκλωση. Πέταξα είδη μια ίδια είχε πάθει ζημιά η κάρτα γραφικών, ασύμφορη επισκευής...πάντως έτσι ξεκίνησε και μένα όταν ξεκινούσε το dvd να τρέμει και να κολλάει η κίνηση ...μακάρι να μην έχεις τίποτα απ´όλα αυτά....αλλά μην το αγνοείς...

Αργη κινηση δεν κανει. Μονο αλλοιωνεται...

αλλο hdmi δοκιμασες??κανε ενα reset στην τηλεοραση..ισως και να ειναι βλαβη στην πλακετα επεξεργασιας..

Τα εχω κανει τραμπα τα καλωδια, αλλα το κανει και παλι. Ειναι ευκολο το reset;

Last edited by a moderator:
Τα εχω κανει τραμπα τα καλωδια, αλλα το κανει και παλι. Ειναι ευκολο το reset;
το ενα ρεσετ γινεται με βγαλσιμο απο ρευμα για κανα πενταλεπτο..το αλλο μεσο setup menu
πατας ενω ειναι κλειστη η τηλεοραση info ,menu mute,power αλλα προσεχε γιατι ενα λαθος μπορει να κανεις ζημια...καλυτερα να το κανει καποιος που ξερει η το εχει ξανακανει...

Περνωντας οι μερες βλεπω οτι με καποιες δοκιμες σταματαει να τρεμοπαιζει για λιγο. Αλλαζοντας καλωδιο hdmi ή θυρα hdmi ή ανοιγοκλεινοντας την τηλεοραση σταματαει να τρεμοπαιζει. Ομως αυτο δεν κραταει παρα πολυ. Αντε να βγαλει να δω μια ταινια.Μπορει και οχι. Οταν ξαναβαζω να δω κατι, κανει τα ιδια κολπα στην ιδια θυρα και με το ιδιο καλωδιο που νωριτερα επαιζε. Ειπλεον... και μπορει να φανει αστειο... νομιζω πως οταν βαζω το air condition, οποτε δροσιζεται και η τηλεοραση, διοτι ειναι κατω απο αυτο, δεν το κανει...

Περνωντας οι μερες βλεπω οτι με καποιες δοκιμες σταματαει να τρεμοπαιζει για λιγο. Αλλαζοντας καλωδιο hdmi ή θυρα hdmi ή ανοιγοκλεινοντας την τηλεοραση σταματαει να τρεμοπαιζει. Ομως αυτο δεν κραταει παρα πολυ. Αντε να βγαλει να δω μια ταινια.Μπορει και οχι. Οταν ξαναβαζω να δω κατι, κανει τα ιδια κολπα στην ιδια θυρα και με το ιδιο καλωδιο που νωριτερα επαιζε. Ειπλεον... και μπορει να φανει αστειο... νομιζω πως οταν βαζω το air condition, οποτε δροσιζεται και η τηλεοραση, διοτι ειναι κατω απο αυτο, δεν το κανει...
χμμμ ελεγξε την πριζα σου και το πολυμπριζο...

χμμμ ελεγξε την πριζα σου και το πολυμπριζο...

Εχω κανει και εκει δοκιμες. Στην πριζα που τα ειχα απο την αρχη εβαλα αλλο πολυμπριζο... μετα αλλο πολυμπριζο σε πιο μακρυνη πριζα, αλλα τιποτα...

Ειναι σιγουρο πλεον... οταν βαζω το air condition σταματαει το πολυ σε ενα πενταλεπτο να το κανει... δεν εχει τυχει ουτε μια φορα να συνεχισει, ενω εχω το κλιματιστικο. Αρα εχει προβλημα η πλακετα;