Εχει ψωνισει κανεις απο εδω?

tegonik δεν εχω ψωνισει απο εκει
αλλα αν ναι αληθεια να κανει 2000ε ο 60αρης σωθηκαμε

ναι φιλε μου,ειναι χρονια στην πιατσα με καλες τιμες
το προβλημα ειναι τα Ελληνικα τελωνεια και στο ποσο μπορει να φτασει η τελικη τιμη

ναι. εχω την αδερφη μου στη δανια και αν το στειλουν εκει δεν πληρωνω τπτ και μετα θα το φερει ελλαδα οταν ερθει.
θα το σκεφτω σοβαρα γιατι απο τ συστημα μου μονο ο προβολεας λειπει και τον 60αρη τον κοιτουσα απο την αρχη

Για μικροπράγματα είναι μια χαρά.

Τωρα, μεγάλο μηχάνημα (προβολέα, ενισχυτή κλπ) δεν θα αγόραζα από εκεί.

Εκτός θεμάτων γλώσσας μενου, voltage, τελωνείων κλπ είναι το βασικό κομμάτι της εγγύησης.

Εκτός αυτού, λίγο που έχω δει, σε ''μεγάλα'' κομμάτια οι διαφορές τιμής δεν είναι μεγάλες.

Re: Απάντηση: Εχει ψωνισει κανεις απο εδω?

ναι. εχω την αδερφη μου στη δανια και αν το στειλουν εκει δεν πληρωνω τπτ και μετα θα το φερει ελλαδα οταν ερθει.
θα το σκεφτω σοβαρα γιατι απο τ συστημα μου μονο ο προβολεας λειπει και τον 60αρη τον κοιτουσα απο την αρχη

για τον 60 αρι θα χρειαστεις μετασχηματιστη ,δεν ξερω αν επηρεαζει σε κατι αυτο

επισης εγω που καλο κοιταγα τον 100αρι Dila εχει προβλημα με το μενου του(Γιαπωνεζικα)

Απάντηση: Re: Εχει ψωνισει κανεις απο εδω?

VOLTAGE NO PROBLEM
MENOY EXEI ENGLISH
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΝ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙς ΣΑΥΤΟΥς
ΤΟΝ 60ΑΡΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙς ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 4000-bye- ΚΑΙ ΟΥΤΕ
Για μικροπράγματα είναι μια χαρά.

Τωρα, μεγάλο μηχάνημα (προβολέα, ενισχυτή κλπ) δεν θα αγόραζα από εκεί.

Εκτός θεμάτων γλώσσας μενου, voltage, τελωνείων κλπ είναι το βασικό κομμάτι της εγγύησης.

Εκτός αυτού, λίγο που έχω δει, σε ''μεγάλα'' κομμάτια οι διαφορές τιμής δεν είναι μεγάλες.

μπα πολυ επεσε ε?
τοτε παιζει το αν συμφερει η οχι
.
λογικα εδω μετριτης μπορεις να τον παρεις και κατω απο 3
αρα δεν συμφερει

σκεφτομουν να παρω καποιον απο τους DILA που πωλουνται στις αγγελιες αλλα σε αυτη την τιμη λετε να τον προτιμησω?
δεν γνωριζω πολλα οποτε σε γενικες γραμμες τι λεει σε σχεση με δαυτους?

σκεφτομουν να παρω καποιον απο τους DILA που πωλουνται στις αγγελιες αλλα σε αυτη την τιμη λετε να τον προτιμησω?
δεν γνωριζω πολλα οποτε σε γενικες γραμμες τι λεει σε σχεση με δαυτους?
Βασίλη, στην τιμη αυτη προσωπικα θα επελεγα καποιον απο τους Dila που πωλουνται στις αγγελίες.

Καλος ειναι μεν ο 60αρης, αλλα λογω εταιριας θα εχεις το χειροτερο service που υπαρχει, και επισης σιγουρα μικροτερη φωτεινοτητα (πιο σκοτεινη εικονα) και ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ πτωση της λαμπας του (Sony γαρ) :grandpa:

Τους εχω δει διπλα-διπλα, και ο Dila μου φανηκε ΠΟΛΥ πιο φωτεινος (στη normal λειτουργια της λαμπας και οχι στην ψηλη και μαλιστα με 400 ωρες στο κοντερ του...)

Επισης, ηταν πιο ευκρινης, και πιο ξεκουραστος για πολυωρη θεαση... Ακομα, λενε για τους Dila ότι ειναι ΣΚΥΛΙΑ και δεν παθαινουν τιποτα... Η Jvc σε αυτο τον τομεα εχει καταφερει να δωσει ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ εντυπωσεις...-bye-

Επισης, ΜΗΝ ξεχνας ότι ο Dilla έχει μακραν τη ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ λαμπα της αγοράς,που σημαινει ότι ΔΕΝ θα σκεφτεσαι καθολου το κοστος χρησης του... Και αν παρουμε και παραδειγμα απο τα μελη του φορουμ μας, οι πιο πολλοι εχουν Dila αν αυτό σου λεει κατι...

Χωρις να θελω να επηρεασω τη γνωμη σου, αν ειχα τα λεφτα αυτή τη στιγμή σε μετρητα και ημουν στη θεση σου, θα προτιμουσα τους Dila στις αγγελιες, και απο τους δυο μαλλον αυτον του μελους "Διονύση", που ειναι με πολυ λιγες ωρες και σχεδον αχρησιμοποιητος λογω ελειψης χρονου του κατοχου του για να τον απολαυσει (και νομιζω αυτος ειναι και ο λογος που τον πουλαει)... Επισης, εχω ξαναγορασει πιο παλιά πραγματα και συσκευες απο αυτον, και ωφειλω να επισημανω ότι ήταν πολυ ειλικρινης και αξιόπιστος πωλητης και αψογος στη συννενόησή του μαζί μου...:operator:

Δυστυχως ομως δεν εχω τα χρηματα για Dila, και ετσι "αρκεστηκα" σε εναν Sanyo Z2000... :smash:

Καλη συνεχεια οπως και να χει στην επιλογη σου.-bye-

Last edited:
εγω πιστευω οτι ο 60αρης ειναι καλητερος ασε που τον βλεπω τακτα και ολο και πιο πολυ μου αρεσει
ειδικα τωρα που καινουργιος κανει 3000 δεν θαπαιρνα με τπτ μεταχειρισμενο dila
και οι 2 εχουν ψηφιακη διορθωση συγκλισης και ο 60αρης εχει και βραβειο eisa
οσο για τις λαμπες ταπαμε.
εσυ αποφασιζεις εγω βεβαια στη θεση σου θα παιρνα τον 60αρη χωρις δευτερη σκεψη

Re: Απάντηση: Εχει ψωνισει κανεις απο εδω?

εγω πιστευω οτι ο 60αρης ειναι καλητερος ασε που τον βλεπω τακτα και ολο και πιο πολυ μου αρεσει
ειδικα τωρα που καινουργιος κανει 3000 δεν θαπαιρνα με τπτ μεταχειρισμενο dila
και οι 2 εχουν ψηφιακη διορθωση συγκλισης και ο 60αρης εχει και βραβειο eisa
οσο για τις λαμπες ταπαμε.
εσυ αποφασιζεις εγω βεβαια στη θεση σου θα παιρνα τον 60αρη χωρις δευτερη σκεψη
O Dila έστω και μεταχειρισμένος με καινούρια λάμπα (που σημειωτέον είναι και η πιο φθηνή της αγοράς...) δεν συγκρίνεται με τον 60άρη..... 'Αλλη κλάση ο Dila....

τους ειδα και με σιγουρια λεω παλι οτι θα επαιρνα τον 60
βεβαια ειναι και λιγο υποκειμενικη η επιλογη

και εγω τους εχω δει και τους δυο.....
Αν και τα δικά μου μάτια δεν είναι το απόλυτο κριτήριο... νομίζω η εκτίμηση που χαίρει οDila απο τους ειδικούς σε όλο τον κόσμο.. δεν αμφισβητείται...

Ο απόλυτος κριτής βέβαια παραμένει το μάτι του υποψήφιου αγοραστή...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον mouse...

Παρόλο που δεν γραφω πολλα μηνυματα, σας διαβαζω ολους τακτικα εδω στο av-club εδω και 1,5 χρονο και ωφειλω να ομολογησω ότι όντως γινεται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια εδώ... :operator:

Απλα, θελωντας να μεταφερω την εμπειρια μου , πριν απο 1 μηνα περιπου ψαχναμε με τον αραβωνιαστικό μου να παρουμε εναν προβολεα αναμεσα στους Sony VW-60 και JVC HD-1.

Βλεποντας και τους δυο σε πολλα μαγαζια και φιλικα σπιτια, σε πολλες και διαφορες συνθηκες θεασης και χωρους, τοσο σε dedicated room οσο και σε ημιφωτισμενο δωματιο, καταληξαμε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ στο συμπερασμα ότι ο DILA είναι οντως σε άλλη κλαση σε σχεση με τον SONY... Φαινομενικά, μπορει να μοιαζουν παρα πολύ, αλλα οσο περισσοτερο τους βλεπει καποιος, τοσο περισσότερο του αρεσει ο DILA, ο οποιος ειναι μακραν πιο φωτεινος, ευκρινης και ξεκουραστος....

Ετσι λοιπον, καταληξαμε στο συμερασμα να παρουμε Dila! Και ΔΕΝ το μετανιωσαμε καθολου οντας πανευτυχεις με την αγορα μας...

Ελπίζω να βοηθησα με την πολυ ελαχιστη αλλα σημαντικη πιστευω εμεπιρια μου. Καλη συνεχεια! -bye-

Last edited: