Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον mouse...
Παρόλο που δεν γραφω πολλα μηνυματα, σας διαβαζω ολους τακτικα εδω στο av-club εδω και 1,5 χρονο και ωφειλω να ομολογησω ότι όντως γινεται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια εδώ...perator:
Απλα, θελωντας να μεταφερω την εμπειρια μου , πριν απο 1 μηνα περιπου ψαχναμε με τον αραβωνιαστικό μου να παρουμε εναν προβολεα αναμεσα στους Sony VW-60 και JVC HD-1.
Βλεποντας και τους δυο σε πολλα μαγαζια και φιλικα σπιτια, σε πολλες και διαφορες συνθηκες θεασης και χωρους, τοσο σε dedicated room οσο και σε ημιφωτισμενο δωματιο, καταληξαμε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ στο συμπερασμα ότι ο DILA είναι οντως σε άλλη κλαση σε σχεση με τον SONY... Φαινομενικά, μπορει να μοιαζουν παρα πολύ, αλλα οσο περισσοτερο τους βλεπει καποιος, τοσο περισσότερο του αρεσει ο DILA, ο οποιος ειναι μακραν πιο φωτεινος, ευκρινης και ξεκουραστος....
Ετσι λοιπον, καταληξαμε στο συμερασμα να παρουμε Dila! Και ΔΕΝ το μετανιωσαμε καθολου οντας πανευτυχεις με την αγορα μας...
Ελπίζω να βοηθησα με την πολυ ελαχιστη αλλα σημαντικη πιστευω εμεπιρια μου. Καλη συνεχεια!![]()
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον mouse...
Παρόλο που δεν γραφω πολλα μηνυματα, σας διαβαζω ολους τακτικα εδω στο av-club εδω και 1,5 χρονο και ωφειλω να ομολογησω ότι όντως γινεται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια εδώ...perator:
Απλα, θελωντας να μεταφερω την εμπειρια μου , πριν απο 1 μηνα περιπου ψαχναμε με τον αραβωνιαστικό μου να παρουμε εναν προβολεα αναμεσα στους Sony VW-60 και JVC HD-1.
Βλεποντας και τους δυο σε πολλα μαγαζια και φιλικα σπιτια, σε πολλες και διαφορες συνθηκες θεασης και χωρους, τοσο σε dedicated room οσο και σε ημιφωτισμενο δωματιο, καταληξαμε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ στο συμπερασμα ότι ο DILA είναι οντως σε άλλη κλαση σε σχεση με τον SONY... Φαινομενικά, μπορει να μοιαζουν παρα πολύ, αλλα οσο περισσοτερο τους βλεπει καποιος, τοσο περισσότερο του αρεσει ο DILA, ο οποιος ειναι μακραν πιο φωτεινος, ευκρινης και ξεκουραστος....
Ετσι λοιπον, καταληξαμε στο συμερασμα να παρουμε Dila! Και ΔΕΝ το μετανιωσαμε καθολου οντας πανευτυχεις με την αγορα μας...
Ελπίζω να βοηθησα με την πολυ ελαχιστη αλλα σημαντικη πιστευω εμεπιρια μου. Καλη συνεχεια!![]()
ναι αλλα δεν εχει vertical stretch πως να το κανουμε. αργοτερα εκτος απο αναμορφικο θα χρειαστει και scaler που πιθανοτατα θα κοστιζει οσο ο προβολεας
Ναι, αλλα αυτο ειναι η εξαίρεση του κανονα και ειναι για λιγους και απαιτητικους...
Οι πιο πολλοι που αγοραζουν προβολεα ΔΕΝ επιθυμουν να τον μετατρεψουν σε αναμορφικό, μιας και ΔΕΝ τον χρησιμοποιουν μονο για να βλεπουν ταινιες, αλλα και για πολλες άλλες χρήσεις, όπως videogames (ps3-360), χρηση με υπολογιστή, προβολη αθλητικων γεγονοτων απο τηλεοπτικό δέκτη και λοιπα....
Οπότε για τους περισσότερους το 16:9 φτανει και περισσεύει...:grandpa:
Υ.Γ. @ Κατερίνα: Χαρηκαμε πολυ Κατερινα που ακουσαμε και μια γυναικεια γνωμη στο thread των προβολικών! Φαινεσαι αρκετά ψαγμένη και κατατοπισμένη στο θεμα αυτό, για γυναίκα ... (MHN ξεχναμε άλλωστε ότι και τον πρώτο Dilla στην Ελλαδα γυναίκα τον αγόρασε εδω και καιρο)! Μεγεια σας να ειναι και καλοθέατος! Και να μας γραφεις ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ!![]()
Γεια δειτε λιγο αυτο
http://www.pricejapan.com/front/e_main_page.php
Αν το αβαταρ της Κατερινας ειναι πραγματικη φωτο τοτε εγω ξεχασα τι ρωτησα,γιατι μπηκα στο νημα και τελικα τι μου προτειναν..![]()
σου προτειναν ολοι να παρεις τον 60αρη
Εγω ειμαι η κοπελα στο avatar αγαπητε vasdar, αλλα ΜΗΝ σας μπαινουν ιδεες γιατί ειμαι αρραβωνιασμένη οπως έγραψα και παραπάνω...Αν το αβαταρ της Κατερινας ειναι πραγματικη φωτο τοτε εγω ξεχασα τι ρωτησα,γιατι μπηκα στο νημα και τελικα τι μου προτειναν..![]()
Χέρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω γυναίκες να *συμπάσχουν* με τα *βίτσια* μας....... και ειλικρινά θα χαρούμε όλοι να σας γνωρίσουμε και από κοντά.Εγω ειμαι η κοπελα στο avatar αγαπητε vasdar, αλλα ΜΗΝ σας μπαινουν ιδεες γιατί ειμαι αρραβωνιασμένη οπως έγραψα και παραπάνω...
Στην τρελα της τεχνολογίας (γιατί περι τρελας προκειται) ειχα ξεκινησει να ασχολουμαι πριν απο 2 χρονια περιπου με τον αδερφο μου που ειναι πολυ technomaniac, και στη συνεχεια τωρα με τον αρραβωνιαστικο μου που τρελενεται κι αυτος για τεχνολογία... Με δυο αντρες στο στενο μου περιβαλλον που να ασχολουνται τοσο πολυ με την τεχνολογία, εγώ με τι περιμενατε να παιζω στον ελευθερο χρονο μου ??? Με κουκλες Barbie ???
Οσο για τον Dila που σου προτεινα, ακομα και στα 3500 να τον βρεις, ειναι ΤΕΛΕΙΑ τιμή... Εμεις με τον αρραβωνιαστικό μου τον πηραμε 4300 καινουργιο και παλι ειματε υπερευχαριστημενοι! :a0210:
Παντως ωφειλω να ομολογησω ότι ολοι εδω στο φορουμ ειστε μια πολυ ωραια παρεα, και θα χαρω πολυ να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμή... Καλη συνεχεια.![]()
Εγω ειμαι η κοπελα στο avatar αγαπητε vasdar, αλλα ΜΗΝ σας μπαινουν ιδεες γιατί ειμαι αρραβωνιασμένη οπως έγραψα και παραπάνω...
Στην τρελα της τεχνολογίας (γιατί περι τρελας προκειται) ειχα ξεκινησει να ασχολουμαι πριν απο 2 χρονια περιπου με τον αδερφο μου που ειναι πολυ technomaniac, και στη συνεχεια τωρα με τον αρραβωνιαστικο μου που τρελενεται κι αυτος για τεχνολογία... Με δυο αντρες στο στενο μου περιβαλλον που να ασχολουνται τοσο πολυ με την τεχνολογία, εγώ με τι περιμενατε να παιζω στον ελευθερο χρονο μου ??? Με κουκλες Barbie ???
Οσο για τον Dila που σου προτεινα, ακομα και στα 3500 να τον βρεις, ειναι ΤΕΛΕΙΑ τιμή... Εμεις με τον αρραβωνιαστικό μου τον πηραμε 4300 καινουργιο και παλι ειματε υπερευχαριστημενοι! :a0210:
Παντως ωφειλω να ομολογησω ότι ολοι εδω στο φορουμ ειστε μια πολυ ωραια παρεα, και θα χαρω πολυ να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμή... Καλη συνεχεια.![]()
.http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977529&product=1022210 τι γινεται τωρα εχει 600ε ακριβοτερο
.
Ε θα ανέβηκε η τιμή του πετρελαίου γι αυτό και ανέβασαν ξανά τη τιμή του.....:7SFGSFG:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.