Έχετε άποψη για τα παρακάτω καταστήματα;

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,595
Αθήνα
Ήρθε η ώρα να αγοραστεί η νέα μου τηλεόραση (Sony 46W5500, εκτός κι αν φάω καμμιά φλασιά της τελευταίας στιγμής και πάω για την Z5500) και θα παρακαλούσα να μου πείτε αν έχετε γνώμη για αυτό το κατάστημα. Οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές του σε συνδυασμό με τις μόνο θετικές αξιολογήσεις που έχει στο skroutz.gr με κάνουν να το σκέφτομαι σοβαρά.
Επίσης αν υπάρχει άποψη για αυτό και αυτό.

Ευχαριστώ και Καλές αγορές εν όψει εορτών!

Από το avoutlet αγόρασα το Πάσχα τηλεόραση. Δευτέρα βράδυ έκανα την παραγγελία και Τετάρτη πρωί με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν πια μέρα και ώρα με βολεύει για να μου την φέρουν. Άψογοι.
Για τα υπόλοιπα καταστήματα δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Και για τα τρια καταστηματα δεν εχω ακουσει αρνητικα σχολια , μαλιστα απο αυτο ειχε παρει κατι ηλεκτρικα ειδη ο μπατζανακης μου και εμεινε ευχαριστημενος...

ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ. ΟΠΟΤΕ?

ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ. ΟΠΟΤΕ?

Στο skroutz.gr υπάρχουν αρκετά καταστήματα με καλύτερες τιμές από τον Κολομβούνη εκτός αν εννοεί κανονικό και όχι διαδικτυακό κατάστημα.

Από Ηχοέκφραση είχα εξαιρετικά άσχημη αντιμετώπιση σαν πελάτης σε μιά αγορά που έκανα από αυτούς το καλοκαίρι. Ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα κάτι από το συγκεκριμένο κατάστημα, και δεν πρόκειται να αγοράσω τίποτα από αυτούς στο μέλλον. Ούτε και στο site τους δεν μπαίνω, πόσο μάλλον στο κατάστημά τους...

Kαι το avoutlet είναι αξιόπιστο, αγόρασε μέλος από το forum και πήγαμε μαζί να την παραγγείλουμε.Μια χαρά επαγγελματίες με πολύ καλές τιμές.

Έχω ξαναγράψει για τα παιδιά στο avoutlet γιατί έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα από εκεί, είναι πολύ καλοί επαγγελματίες.