Έχετε δει ποτέ τις φωτογραφίες σας σε Full HD TV με HDMI?

Ότι λέει ο τίτλος.

Εγώ πάντως δεν τις είχα δει ποτέ μέχρι σήμερα (απλά δεν είχα καλώδιο mini HDMI-σε-HDMI).

Τις είδα σήμερα και έπαθα πλάκα. Όλες τραβηγμένες από την πρόσφατή μου επίσκεψη στο Παρίσι. Με απ' ευθείας σύνδεση της D90 στην Kuro.

Το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα (ΟΚ, θέλω μελέτη) είναι να μπορώ να προβάλω τις φωτογραφικές λήψεις πορτραίτου (τις όρθιες, δηλαδή) σε πραγματικά όρθια απεικόνιση στην οθόνη της TV. Μου τις βγάζει "πλαγιασμένες" κατά 90 μοίρες. Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα στο μενού της D90 να τις περιστρέψω κατά 90 μοίρες ή όχι. Είπαμε, θέλω διάβασμα.

(Η ανάλυση που τραβήχτηκαν είναι η "Normal": 3216x2136)

Ερώτηση: Θέλω PC ή γίνεται και με τη μηχανή;
-

κατα την προβολη στην οθονη της μηχανης στη δικια μου (olympus e410) ξερω οτι αλλαζει αμα πατησω το κουμπι exposure compensation. στη νικον δεν ξερω, αλλα πρεπει να υπαρχει στις οδηγιες

Ένα PC κάτω από την TV θα σε εξυπηρετούσε αρκετά. Για παράδειγμα σκέψου το σαν αποθήκη για τις φωτογραφίες, βίντεο κ.λ.π., σας DVD ή BluRay player, internet surfing από τον καναπέ κ.α. πολλά ...

Ότι λέει ο τίτλος.

Εγώ πάντως δεν τις είχα δει ποτέ μέχρι σήμερα (απλά δεν είχα καλώδιο mini HDMI-σε-HDMI).

Τις είδα σήμερα και έπαθα πλάκα. Όλες τραβηγμένες από την πρόσφατή μου επίσκεψη στο Παρίσι. Με απ' ευθείας σύνδεση της D90 στην Kuro.

Το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα (ΟΚ, θέλω μελέτη) είναι να μπορώ να προβάλω τις φωτογραφικές λήψεις πορτραίτου (τις όρθιες, δηλαδή) σε πραγματικά όρθια απεικόνιση στην οθόνη της TV. Μου τις βγάζει "πλαγιασμένες" κατά 90 μοίρες. Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα στο μενού της D90 να τις περιστρέψω κατά 90 μοίρες ή όχι. Είπαμε, θέλω διάβασμα.

(Η ανάλυση που τραβήχτηκαν είναι η "Normal": 3216x2136)

Ερώτηση: Θέλω PC ή γίνεται και με τη μηχανή;
-

Και το καλυτερο με ΔΙΑΦΟΡΑ προγραμα για να κοιτας τις φωτος σου στην τηλεοραση ειναι το προγραμα που εχει ενσωματομενο το NERO !!!

εχει την απολυτη καθαροτητα απο ολα οσα εχω δοκιμασει και δινει την δυνατοτητα να τις βλεπεις ορθιες και να τις περοιποιησε και λιγακι....:ernaehrung004:

Πάνω σε αυτό, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανένας πριν κάνω δοκιμή.

Έχω την D5000 της Nikon και πριν είχα (και έχω ακόμα) μια Sony W7 compact και το BDP9500 της Philips.

Αυτό που έκανα με τις φωτό της sony, ήταν να τις μεταφέρω σε ένα memory stick και μετά προβολή μέσω του BDP9500. Η εικόνα ήταν το κάτι άλλο. Κάνω το ίδιο με τις φωτό της Nikon και αυτό που παίρνω είναι μια μπούρδα και μισή, γεμάτη θόρυβο, ενώ στον υπολογιστή φαίνονται πάρα πολύ καλά. Μήπως φταίει το ότι έχω ρυθμίσει το sharpness στη μηχανή στο μέγιστο και το αυξάνει και το Blu-Ray και γίνεται σούπα?