Εχω ενα προβλημα

jgavaris

Established Member
31 May 2009
197
ΣΠΑΡΤΗ
Καλησπερα, εχω το ADL-GT40 της Furutech που εχει και εισοδο ακουστικων.Λοιπον οταν βαζω τα ακουστικα μου στην εισοδο τους ακουω και απο τα ηχεια μου. Δεν μπορει να γινεται αυτο γιατι δεν θα ειχε λογο υπαρξης η εισοδος ακουστικων. Μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι στο foobar? Κατι αλλο?
Γαι πειτε, κατι απλο πρεπει να ειναι.
Ευχαριστω

Καλησπερα, εχω το ADL-GT40 της Furutech που εχει και εισοδο ακουστικων.Λοιπον οταν βαζω τα ακουστικα μου στην εισοδο τους ακουω και απο τα ηχεια μου. Δεν μπορει να γινεται αυτο γιατι δεν θα ειχε λογο υπαρξης η εισοδος ακουστικων. Μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι στο foobar? Κατι αλλο?
Γαι πειτε, κατι απλο πρεπει να ειναι.
Ευχαριστω

Εχει ένα επιλογέα μπροστά.Δεν φαίνεται ξεκάθαρα τι είναι στις φωτογραφίες,
λόγω χαμηλής ανάλυσης.Μήπως απομονώνει την έξοδο των ακουστικών?

Ερώτηση:
Το περιστροφικό Level στην πρόσθια όψη του Phono DAC, επηρεάζει το Volume των ακουστικών μόνο, ή και των ηχείων;

Αν έχω καταλάβει καλά περιέχει ανεξάρτητο ενισχυτή ακουστικών, ενώ στις RCA εξόδους δίνει σταθερό Line σήμα. Όπως κι' αν είναι μπορείς να δουλεύεις με χαμηλωμένο τέρμα το Volume από τον προ/ενισχυτή σου (ή και με κλειστό ακόμα) και να αυξομειώνεις την ένταση των ακουστικών από το Phono DAC.

Σωστό;

Επηρεαζει και των ηχειων..
Αυτο ειναι που λες, πρεπει να χαμηλωσω τελειως το volume των ηχειων/ενισχυτη και να παιζω απο το volume του furutech. Το εκανα, δουλεψε, αλλα σαν ποιοτητα ηχου απο τα ακουστικα...να μην πω καλυτερα.
Παντως ευχαριστω.

Επηρεαζει και των ηχειων..
Αυτο ειναι που λες, πρεπει να χαμηλωσω τελειως το volume των ηχειων/ενισχυτη και να παιζω απο το volume του furutech. Το εκανα, δουλεψε, αλλα σαν ποιοτητα ηχου απο τα ακουστικα...να μην πω καλυτερα.
Παντως ευχαριστω.
Προφανώς έχουμε να κάνουμε με κακής ποιότητας Digital Volume. Όταν ακούς κανονικά από τα ηχεία θα έχεις το Volume του DAC στο maximum και θα αυξομειώνεις την ένταση μόνο από τον προ/ενισχυτή σου.
Έτσι θα πετύχεις τη μέγιστη δυνατή ποιότητα ήχου. -bye-